H αδερφική αγάπη μέσα από φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη & του Θοδωρή Μισόκαλου (pics)

Η αδελφική αγάπη είναι σαν το καλό κρασί. Όσο μεγαλώνουν και ωριμάζουν τα αδέρφια, τόσο μεγαλώνει και ωριμάζει και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο.
H αδερφική αγάπη μέσα από φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη & του Θοδωρή Μισόκαλου (pics)

«Είναι φορες που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού ! Αγάπη χωρίς όρια , αγάπη αληθινή!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη κάτω από την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο και αμέσως οι διαδικτυακές της φίλες που είχαν αδέρφια έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της.

Μάλιστα κάποιες την ρώτησαν πόσο ύψος έχει ο αδερφός της με την παρουσιάστρια να τους αποκαλύπτει το ύψος του Θοδωρή Μισόκαλου.

«Πολύ ψηλός ο αδερφός σου Ελένη μου πόσο ύψος έχει???», τη ρώτησε μια θαυμάστριά της... και η Ελένη απάντησε «1,94 ?».

eleni menegaki ypsos aderfou

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη δημοσιεύει φωτογραφία με τον αδερφό της. Το έχει κάνει και στο παρελθόν, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με αντίστοιχα γλυκά σχόλια.

Τη σημαίνει αδερφική αγάπη;

Να αγαπάς άνευ όρων έναν άνθρωπο που έχετε μεγαλώσει μαζί, που έχετε μοιραστεί τις ίδιες εμπειρίες, έχετε νιώσει όμοια συναισθήματα και που ξέρεις ότι ό,τι και να γίνει θα είναι πάντα δίπλα σου.

Αυτό το ξέρει πολύ καλά η παρουσιάστρια και ο Θοδωρής Μισόκαλος. Όσα χρόνια και αν περνούν, όση απόσταση (ηλικιακή) και αν τους χωρίζει, καθημερινά οι δυο τους βρίσκουν χρόνο να τα πουν, να βρεθούν και δίνουν αρκετή σημασία σε αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν.

Είναι γνωστή η μεγάλη αδυναμία που έχει ο Θοδωρής στην αδελφή του και το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της Ελένης. Μάλιστα πολλές φορές η γνωστή παρουσιάστρια έχει αναρτήσει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram που είναι μαζί του και έχει κάνει αναφορές στην εκπομπή της για τα παιδικά τους χρόνια. Να σας θυμίσουμε την ημέρα που μιλούσε για τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους...



ή την εκείνη τη φορά που μιλούσε για την ημέρα που πήρε το πτυχίο του ο Θοδωρής.



Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς μοιάζει η αδελφική αγάπη για την Ελένη Μενεγάκη και τον αδερφό της. Φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αδελφική αγάπη είναι σαν το καλό κρασί. Όσο μεγαλώνουν και ωριμάζουν τα αδέρφια, τόσο μεγαλώνει και ωριμάζει και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved