Γιάννης Βαρδής: Στο νοσοκομείο οικογενειακώς - Τι συνέβη;

Ήθελε δεν ήθελε ο Γιάννης Βαρδής κατατρόμαξε τους θαυμαστές του χθες Τρίτη 28 Ιανουαρίου!

Γιάννης Βαρδής: Στο νοσοκομείο οικογενειακώς - Τι συνέβη;

Ο λόγος; Μα φυσικά η φωτογραφία που δημοσίευσε φορώντας νοσοκομειακή μάσκα και το σχόλιό του.

Αρχικά συνόδευσε τη φωτογραφία του γράφοντας: «Στο δεύτερο σπίτι μας πάλι», χρησιμοποιόντας στο hashtag το όνομα του παιδιατρικού νοσοκομείου όπου βρισκόταν με την σύζυγό του και την κόρη του Κατερίνα!

Τα σχόλια των θαυμαστών του λίγα λεπτά μετά έπέσαν βροχή. Με πολλούς να τον ρωτούν «τι συνέβη;», «τι πάθατε;», «ελπίζουμε να είναι όλα καλά», «Περαστικά Γιάννη μου» και άλλα τέτοια, καθώς οι περισσότεροι πίστεψαν ότι κάποιο από τα παιδιά αρρώστησε.

Βλέπετε δεν θέλει και λίγο. Η γρίπη τύπου Α, τύπου Β και η γαστρεντερίτιδα είναι σε έξαρση, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν άργησε να πάει ο νους τους στο κακό.

Ωστόσο μετά από τα μηνύματα των θαυμαστών του που έδειχναν ανησυχία, έσπευσε να συμπληρώσει στο μήνυμά του, «Απαραίτητη η πρόληψη πλέον στα νοσοκομεία με τις μάσκες. Δεν έχει συμβεί κάτι. Απολογούμαι αν τρόμαξα κάποιον!».

Μετά το μήνυμά του ακολούθησε μια επιπλέον φωτογραφία, σε Insta story αυτή τη φορά όπου έδειχνε τη σύζυγό του Νατάσα και τη μικρή Κατερίνα να φορούν και οι ίδιες μάσκα στο νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved