Μαρινέλλα: Η τρυφερή φώτο από το παρελθόν - Δείτε την αγκαλιά με την κόρη της, Τζωρτίνα (pic)

Μία σπάνια φωτογραφία της σπουδαίας καλλιτέχνη με την μοναχοκόρη της.

Μαρινέλλα: Η τρυφερή φώτο από το παρελθόν - Δείτε την αγκαλιά με την κόρη της, Τζωρτίνα (pic)

Η Μαρινέλλα είναι μία από τις Ελληνίδες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του ελληνικού πολιτισμού. Ξεχώρισε όχι μόνο λόγω της σπουδαίας, δυνατής, καθάριας φωνής της, αλλά και λόγω της προσωπικότητάς της.

Τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι τα έκανε ήδη στην ηλικία των τεσσάρων ετών όταν τραγούδησε ένα κομμάτι του Schubert στην παιδική ραδιοφωνική εκπομπή «Παιδική ώρα». Στα 17 της ακολούθησε ως ηθοποιός τον θίασο της Μαίρης Λωράνς όπου έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Το 1956 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όπου και είχε μεγαλώσει και άρχισε τις εμφανίσεις της σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Πολύ σύντομα, η Μαρινέλλα γίνεται πολύ δημοφιλής. Ένα χρόνο μετά την επιστροφή της, γνωρίζει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Οι δύο τους έγιναν ένα αχτύπητο δίδυμο που γνώρισε απίστευτη δόξα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι δύο τους παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1964 και παρόλο που χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, παρέμειναν φίλοι και δίπλα ο ένας στον άλλον μέχρι και το θάνατου του σπουδαίου καλλιτέχνη.

marinella13 e1483983932327

Τα χρόνια που ακολούθησαν, η καριέρα της ταλαντούχας ερμηνεύτριας απογειώθηκε. Τα τραγούδια που ερμήνευσε τα ξερουμε όλοι και τα σιγοτραγουδάμε ακόμη. Οι εμφανίσεις της στις ελληνικές ταινίες της εποχής, την έκαναν γνωστή σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα όχι μόνο του τότε, αλλά και του σήμερα.





Το 1973, η Μαρινέλλα ταράζει την κοινωνία της εποχής. Έρχεται στον κόσμο η κόρη της Τζωρτίνα (Γεωργία – Χριστίνα), καρπός του έρωτά της με την πρωταθλητή Ελλάδος στην ιππασία Φρέντυ Σερπιέρη.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια αποφασίζει να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της.

Τον ίδιο χρόνο, παντρεύεται τον συνάδελφό της Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίο παρέμειναν μαζί μέχρι το 1981.

Οι φωτογραφίες της Μαρινέλλας με την κόρη της δεν είναι πολλές. Οι δύο τους όμως έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση και η τραγουδίστρια έχει μιλήσει για αυτήν και στο παρελθόν.

Πριν αρκετά χρόνια, πίσω στο 2013, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στη real ότι η κόρη της είχε προσβληθεί από καρκίνο του μαστού, τον οποίο κατάφερε να αντιμετωπίσει.

«Τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο, μπορώ να πω, της εμφάνισής του. Το κοριτσάκι μου! Δόξα τον Πανάγαθο… Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία».

«Ήταν μια πανέμορφη κούκλα χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε –με το κεφάλι ξεσκέπαστο. Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια… όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: "Πάτε καλά; Βρε, άει στο διάολο που θα βάλω περούκα"»

Πριν από μερικές ημέρες το @vintagegreece δημοσίευσε μία φωτογραφία της ηθοποιού με την κόρη της. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πολλά χρόνια πριν, από όταν ακόμη η Τζωρτίνα ήταν μικρή. Μαμά και κόρη ποζάρουν στον φωτογραφικό κρατώντας η μία την άλλη αγκαλιά.

Δείτε τη φωτογραφία την gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραιφών: ellinikoskinimatografos.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved