Μαντώ Γαστεράτου: Οι 10 ώρες προσπάθειας φυσιολογικού τοκετού & η γέννα με καισαρική (vid)

«Στη ζωή μου συμβαίνει κάτι υπέροχο... είμαι πλέον μαμά», λέει η Μαντώ Γαστεράτου και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της!

Μαντώ Γαστεράτου: Οι 10 ώρες προσπάθειας φυσιολογικού τοκετού &  η γέννα με καισαρική (vid)

Το 2020 βρήκε την όμορφη παρουσιάστρια σε άλλη φάση της ζωής της. Γεννήθηκε ο μικρός Γιωργάκης της και από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρός της είναι τρελαμένη και αυτό που ζει είναι απερίγραπτο.

«Είναι κάτι μαγικό και πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω», ακούγεται να λέει όλο ευτυχία η Μαντώ Γαστεράστου στο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube Madara Channel όπου αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της και για το πώς βίωσε τη γέννα της.

«Μία μέρα πριν από τα φώτα και ενώ ήμουν στο σπίτι και είχαμε προγραμματίσει με τον άνδρα μου και τη γυναικολόγο ότι ο μικρούλης θα έρθει κάπου στις 15... στις 5 του μήνα το βράδυ άρχισα να αισθάνομαι κάπως περίεργα... δεν έδωσα σημασία... Έτσι αισθανόμουν για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ την κοιλιά μου πέτρα... Είπα του άνδρα μου "μάλλον αύριο θα γεννήσω"... Είναι 2 παρά 10 το βράδυ, κοιμόμαστε... και ξαφνικά έτσι όπως είμαι άνοιξε το μάτι μου γαρίδα. Μου σπάσαν τα νερά. Φύγαμε για το μαιευτήριο!».

Έτσι ξεκίνησε την περιγραφή της η Μαντώ Γαστεράτου αποκαλύπτοντας όλα όσα έζησε πριν σπάσουν τα νερά και έπειτα συνέχισε μέχρι τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς περιγράφει τις 10 ώρες τοκετού, πώς κατάφερε να αντιμετωπίσει τους πόνους της, πώς πάλεψε 2 ώρες να γεννήσει φυσιολογικά αλλά τελικά γέννησε με καισαρική...



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved