Ελένη Μενεγάκη: Η Βαλέρια έχει γενέθλια σήμερα – Όλα όσα γνωρίζουμε για εκείνη (pics & vid)

Η Βαλέρια Λάτσιου γίνεται 12 χρονών!

Ελένη Μενεγάκη: Η Βαλέρια έχει γενέθλια σήμερα – Όλα όσα γνωρίζουμε για εκείνη (pics & vid)

28 Ιανουαρίου σήμερα και η μικρή κόρη του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη γίνεται 12 ετών.

Η Ελένη Μενεγάκη, μπορεί να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, πάνω από όλα όμως είναι μαμά και προτεραιότητά της είναι τα τέσσερα παιδιά της. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί σε αυτά στην εκπομπή της.

Σήμερα, η Βαλέρια Λάτσιου έχει την τιμητική της. Η μικρή κόρη του Γιάννη Λάτσιου και της παρουσιάστριας έχει τα 12α γενέθλιά της!

Τι γνωρίζουμε λοιπόν για αυτήν;

valeria 6

Σε ποιον μοιάζει

Εξωτερικά, η Βαλέρια είναι μία μίξη των γονιών της. Είναι μελαχρινή όπως ο μπαμπάς της, αλλά έχει κληρονομήσει τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια της όμορφης Ελένης. Όσον αφορά το χαρακτήρα, η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στην κόρη της και όπως μας έχει αποκαλύψει, έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα της.

«Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!» είπε χαρακτηριστικά πριν μερικά χρόνια κατά τη διάρκεια εκπομπής της.

Η Βαλέρια λοιπόν μεγαλώνει και μοιάζει εντός και εκτός όλο και περισσότερο στη μαμά της. Λέτε να ακολουθήσει άραγε τα βήματά της σε επαγγελματικό επίπεδο;

Προς το παρόν, η κόρη της παρουσιάστριας απολαμβάνει την εφηβεία όπως κάθε άλλο κορίτσι της ηλικίας της και οι φώτο που έχουν μοιραστεί μαζί μας οι γονείς το αποδεικνύουν.

Έχει δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram

Όπως οι περισσότεροι έφηβοι στις μέρες μας, έτσι και η Βαλέρια είναι ενεργή στα social media. Έχει τον δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και μπορεί να είναι "private", έχουμε δει πολλές φορές ωστόσο να σχολιάζει αναρτήσεις των γονιών της.

valeria latsiou kardia

Στέλνει στη μαμά της βίντεο κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Η Βαλέρια τον Ιανουάριο του 2019 έστειλε ένα βίντεο από το σπίτι τους κάνοντας την Ελένη να θέλει να φύγει από το πλατό για να βρεθεί στα παιδιά της. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μία τέτοια μέρα, δε θα μπορούσε να μην κάνει μία ανάρτηση ειδικά αφιερωμένη στην κόρη της. Πριν από λίγο η παρουσιάστρια ανεβασε δύο φωτογραφίες της Βαλέριας από οταν ήταν μικρή. Το πρόσωπό της φαίνεται πεντακάθαρα και η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι εμφανής.

«Το κοριτσακι μου σημερα γινεται 12 χρονων ! Χρονια πολλα λατρεμενο κοριτσι ! Σε λατρευουμε #μαμαΕλενη #τρελαμενημαμα #περηφανημαμα #ευτυχισμενημαμα #ημαμασου #eleni» ήταν το σχολιό της.

Δείτε τις περισσότερες φωτογραφίες που ανέβασε και ακόμη περισσότερες στην gallery που ακολουθεί.

Χρόνια πολλά Βαλέρια!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved