«Ο Πρίγκιπας» - Η νέα animated σειρά με θέμα τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι γεγονός!

Μετά το «Τhe Crown», έρχεται το «Τhe Prince» («Ο Πρίγκιπας»)!

«Ο Πρίγκιπας» - Η νέα animated σειρά με θέμα τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι γεγονός!

Το τελευταίο διάστημα, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Η απόφαση του Harry και της Meghan Markle να εγκαταλείψουν τίτλους, παλάτια και να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους σαν απλοί, κοινοί θνητοί, δίχασε την κοινή γνώμη και παραμένει «talk of the town» παρόλο που έχουν περάσει εβδομάδες και το ξεκίνημα της νέας τους ζωής έχει ήδη δρομολογηθεί.

Τη στιγμή λοιπόν που η βασιλική οικογένεια πρωταγωνιστεί στα media, η ΗΒΟ Max ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας animated σειράς η οποία θα λέγεται «Τhe Prince», δηλαδή «Ο Πρίγκιπας». Η σειρά θα είναι κωμική και θα παρουσιάζει τη ζωή και την καθημερινότητα των μελών της βασιλικής οικογένειας από τα μάτια του Πρίγκιπα George.

Εμπνευστής της ιδέας είναι ο συγγραφέας και παραγωγός Gary Janetti, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία Instagram Page αφιερωμένη στον μικρό George.

Σε κάθε ανάρτηση σχολιάζει με χιουμοριστικό και σατυρικό τρόπο δημοσιεύματα και περιστατικά για τη βασιλική οικογένεια, αλλά από τα μάτια του ίδιου του George.

Η σελίδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και μέχρι και σήμερα έχει πάνω από 900.000 followers.

Πάρτε μία γεύση από τις αναρτήσεις του ευφάνταστου δημιουργού στην παρακάτω gallery.

Το τηλεοπτικό κοινό –και εμείς φυσικά- περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το αποτέλεσμα. Ο Gary Janneti θα δώσει τη φωνή του στον χαρακτήρα του Πρίγκιπα George, ενώ τη φωνή του Harry θα κάνει ο Orlando Bloom.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: hbomax.com & Instagram @garyjanetti

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved