Βασιλική Μιλλούση: Στο γυμναστήριο με την κόρη της - Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε (pics)

Μια αρκετά τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βασιλική Μιλλούση: Στο γυμναστήριο με την κόρη της - Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε (pics)

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση εδώ και μερικούς μήνες ζει το θαύμα της μητρότητας. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 4 Νοεμβρίου σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας, τέσσερις μήνες μετά τον γάμο της με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και έκτοτε η ζωή τους έχει αλλάξει αρκετά.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο χρυσός Ολυμπιονίκης σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας, είχαν μιλήσει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τη δημοσιογράφο Νόρα Παπαϊωάννου αποκαλύπτωντάς της πώς αισθάνονται που έχουν γίνει γονείς και αν θα έχουν βοήθεια με το μωρό στο σπίτι.

«Όντως δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Μέχρι να το ζήσεις, μέχρι να σου δώσει το μωρό στην αγκαλιά… Σίγουρα έχουμε άγχος για τη συνέχεια, είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμάς… Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός, πολύ προετοιμασμένος για να γίνει όλο αυτό. Εντάξει, βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε κι εμείς. Είναι η πιο ευχάριστη πρόκληση», είχε αναφέρει η Βασιλική Μιλλούση.

«Βοήθεια υπάρχει από τις γιαγιάδες, αλλά η Βασιλική είναι ούτως ή άλλως πολύ δυνατός άνθρωπος και θα στηρίξουμε αυτή την κατάσταση και όλο αυτό που έρχεται από εδώ και πέρα. Μας αρέσουν οι νέες προκλήσεις. Και πάνω απ’ όλα χαιρόμαστε που βγαίνουμε από εδώ υγιείς με μια κούκλα στα χέρια μας και φυσικά μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας και τη μαία μας, όπου έκαναν τεράστια προσπάθεια για να πάνε όλα τέλεια. Όλα πήγαν τέλεια» είχε πει ο Λευτέρης Πετρούνιας, προσθέτοντας ότι επειδή ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή, δεν του επετράπη να είναι παρών στο χειρουργείο.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης αν και ανανεώνει τακτικά τον λογαριασμό της στο Instagram, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της μικρούλας. Αρκείται μόνο σε κάποια Insta stories που δείχνουν τι κάνει με τη μικρή στο σπίτι ή στην βόλτα τους.

Το ίδιο έκανε και χθες. Πριν μερικές ώρες η Βασιλική δημοσίευσε σε Insta stories φωτογραφίες που δείχνουν ότι πήρε μαζί της στο γυμναστήριο τη κορούλα της. Η ίδια έχει αρχίσει τις προπονήσεις και από κοντά της δεν λείπει η μπεμπούλα της.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved