Ελένη Χατζίδου: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με το μωρό - Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube

Η μικρή μπήκε για πρώτη φορά σε αεροπλάνο!

Ελένη Χατζίδου: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με το μωρό - Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube

Ένα υπέροχο βίντεο δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου στο κανάλι της στο YouTube που δείχνει την ίδια, τον Ετεοκλή Παύλου και το μπεμπάκι τους στο πρώτο ταξίδι με αεροπλάνο.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν γονείς στις 2 Σεπτεμβρίου που ήρθε στον κόσμο η μικρή τους πριγκίπισσα και η καθημερινότητά τους άλλαξε ριζικά.

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της Μελίτας, ήρθε η στιγμή να ταξιδέψει για πρώτη φορά με τους γονείς της και μάλιστα με αεροπλάνο. Όπως εξηγεί και η ίδια η τραγουδίστρια στο βίντεό της, οι γονείς της που ζουν στην Αλεξανδρούπολη είχαν να δουν τη μικρούλα από τις πρώτες ημέρες που γεννήθηκε. Τότε είχαν έρθει στην Αθήνα ώστε να τη βοηθήσουν με το μωρό. Εξάλλου γνωρίζετε ότι μια νέα μαμά χρειάζεται πάντα βοήθεια τις πρώτες ημέρες-εβδομάδες με το μωρό στο σπίτι.

Η Ελένη Χατζίδου στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα ετοίμασε για το μωρό, εξηγεί τι θα χρειαστεί ένα μωρό για να ταξιδέψει από τη στιγμή που δεν έχει βαφτιστεί, τι συμβουλές της έδωσε ο γιατρός της ώστε να μην πονέσουν τα αυτάκια της μπεμπούλας κατά τη διάρκεια της πτήσης και τέλος δείχνει πώς έφτασαν στο πατρικό της, τι συνέβη όταν την είδαν οι γονείς της και τι ξέχασε να πάρει μαζί της.

Δείτε το υπέροχο βίντεο παρακάτω:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved