Jennifer Lopez: Η φώτο με τα παιδιά της στο κρεβάτι που συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατ. likes (pics)

Από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά της.

Jennifer Lopez: Η φώτο με τα παιδιά της στο κρεβάτι που συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατ. likes (pics)

Η Jennifer Lopez είναι μια επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της καταφέρνοντας να παραμένει στην κορυφή εδώ και χρόνια παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Παράλληλα όμως είναι και μαμά δύο παιδιών που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Marc Anthony. To πρώην ζευγάρι ( χώρισε το 2011) είχε ανακοινώσει από κοινού το 2007 την εγκυμοσύνη της Lopez και το 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα: η Emme Maribel και ο Maximillian David.

Τα παιδιά της μοιάζουν αρκετά στον μπαμπά τους με τον οποίο περνούν αρκετό χρόνο. Άλλωστε οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού παραμένουν φιλικές και λόγω της φροντίδας των παιδιών τους.

Η Λατίνα τραγουδίστρια είναι μια κλασική μαμά, όπως τουλάχιστον έχει πει σε συνεντεύξεις της, φροντίζοντας να υπάρχει μέτρο και ισορροπία στο σπίτι.

Σε μια από τις αρκετές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τα παιδιά της στο Instagram , είναι μαζί τους ξαπλωμένη στο κρεβάτι, απολαμβάνοντας ένα διάλειμμα από τις πρόβες της, όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας. Οσο για τα δίδυμα, κάνουν τις σχολικές τους εργασίες παρέα με την μανούλα.

Δείτε τη φωτογραφία που συγκέντρωσε πάνω από 1.644.000 likes στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved