Ηθοποιοί που κατάφεραν να κρύψουν την εγκυμοσύνη τους (vid+pics)

10 ζευγάρια του Hollywood που κράτησαν την εγκυμοσύνη τους μυστική + ποια ζευγάρια κράτησαν μέχρι και τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ηθοποιοί που κατάφεραν να κρύψουν την εγκυμοσύνη τους (vid+pics)

Η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη για όλους πόσο μάλλον για μία διάσημη που την ακολουθεί όπου και αν πάει μια κάμερα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι περισσότερες διάσημες μέλλουσες μαμάδες κρατούν την εγκυμοσύνη τους κρυφή μέχρι να γεννήσουν. Πώς όμως τα καταφέρνουν τόσο καλά; Δεν κυκλοφορούν καθόλου έξω;

Η Cameron Diaz εμφανίστηκε από το πουθενά στις αρχές Γενάρη και ανακοίνωσε ότι στα 47 της, έγινε μαμά. Το όνομα του παιδιού είναι Raddix και μάλιστα πριν μερικές μέρες έγιναν περισσότερα στοιχεία γνωστά, αφού δημοσιογράφοι κατάφεραν να βρουν το πιστοποιητικό γέννησης της μικρής. Η Cameron Diaz δεν έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις φέτος αλλά έκανε αρκετές αναρτήσεις στο Instagram, κάνοντας μερικούς να πιστέψουν ότι έτσι κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι η 47χρονη έγινε για πρώτη φορά μαμά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Η Nicole Kidman, έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον σύζυγό της Keith Urban το 2011. Με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό το γεγονός ότι θα αποκτούσαν παιδί.

Κάποιες άλλες διάσημες μαμάδες χρησιμοποίησαν γνωστές παραδοσιακές μεθόδους για να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη τους, όπως η Megan Fox. Όταν ήταν έγκυος το 2015, ήξερε ότι οι παπαράτσι δεν θα την άφηναν σε ησυχία, έτσι φορούσε συνεχώς φαρδιά ρούχα, κρατούσε μπροστά στην κοιλιά μεγάλες τσάντες και μεγάλα βιβλία για να κρύψει τα «ενοχοποιητικά στοιχεία». Η Fox κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά της μιας και θέλει να μεγαλώσουν ως φυσιολογικά παιδιά.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα ακόμη από τα διάσημα ζευγάρια που όχι μόνο κατάφεραν να κρύψουν την εγκυμοσύνη αλλά κρατούν μακριά από τα φλας των φωτογράφων τα παιδιά τους. Θέλουν να μεγαλώσουν σαν φυσιολογικά παιδιά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ποιοι άλλοι διάσημοι όμως κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη τους; Η απάντηση στο βίντεο που δημοσίευσε το The Talko στο κανάλι του στο YouTube.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved