Η Βαλέρια γίνεται 12 χρονών & αυτές είναι οι ωραιότερες φώτο που δημοσίευσε η Ελένη στο Instagram

Η Βαλέρια Λάτσιου στις 28 Ιανουαρίου έχει γενέθλια και αυτές είναι όλες οι φετινές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βαλέρια γίνεται 12 χρονών & αυτές είναι οι ωραιότερες φώτο που δημοσίευσε η Ελένη στο Instagram

Σε δύο μέρες η κόρη της Ελένης Μενεγάκη για γίνει 12 χρονών και σίγουρα η παρουσιάστρια είναι πανευτυχής που πλησιάζουν τα γενέθλια της δεύτερης κόρης της.

Όπως έχει πολλάκις αναφέρει η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της η Βαλέρια έχει μεγάλα και γαλάζια μάτια όπως εκείνη και εξακολουθεί όσων ετών και αν είναι, για την Ελένη να είναι το μωράκι της!

Να σας θυμίσουμε πώς όταν ήταν έγκυος για τρίτη φορά -στη Βαλέρια- είχε ζητήσει από τον συνεργάτη της Φαίδων Κεφαλέα, να την κοιτάζει στα μάτια. «Σας έλεγα μην τολμήσει κανείς και με κοιτά στα μάτια όταν με βλέπει ότι τεντώνομαι… ένας μόνος θα με κοιτάζει, ο Φαίδων με τα καταγάλανα μάτια. Πλάκα πλάκα… έπιασε!», είχε σχολιάσει κάποια στιγμή στην εκπομπή της μια μέρα που αναπολούσε την εποχή που ήταν έγκυος.

Τι έχει πάρει η Βαλέρια από την Ελένη;

Η Βαλέρια μεγάλωσε και όπως αναφέρει και με κάθε αφορμή η Ελένη στην εκπομπή της, έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα: «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!», είπε κάποια στιγμή στους συνεργάτες της πριν μερικά χρόνια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Μέσα σε όλα έχει πάρει και την τσιρίδα της. Να σας θυμίσουμε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει πριν από έναν χρόνο περίπου όταν η Βαλέρια έκανε τσουλήθρα στην αυλή του σπιτιού τους μαζί με τη Μαρίνα.

Όταν η Λάουρα στραβοκοιτούσε τη νεογέννητη αδερφή της

Δείτε στο βίντεο παρακάτω πώς περιγράφει η Ελένη τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι με τη νεογέννητη Βαλέρια και ποια ήταν η αντίδραση της Λάουρας



Η Ελένη νιώθει ευγνώμων που έχει στη ζωή της εκτός από τον Άγγελο τον μοναχογιό της και τρεις κόρες. «Είναι υπέροχο να έχεις τρεις κόρες... Έχω τρία κορίτσια και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα», είχε πει το 2007 τέτοιο καιρό στην εκπομπή της και με αφορμή πάλι τα γενέθλια της Βαλέριας.



Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες της Βαλέριας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό η Ελένη Μενεγάκη τη χρονιά που μας πέρασε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved