Το πιστοποιητικό γέννησης του μωρού της Cameron Diaz και του Benji Madden (pics)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν τα απίστευτα νέα ότι η ηθοποιός Cameron Diaz και ο μουσικός Benji Madden έγιναν γονείς στις αρχές Ιανουαρίου.

Το πιστοποιητικό γέννησης του μωρού της Cameron Diaz και του Benji Madden (pics)

Να σας θυμίσουμε πως τότε η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε ένα post στο Instagram αποκαλύπτοντας τα νέα και ζητώντας από δημοσιογράφους, παπαράτσι και θαυμαστές να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της.

«Καλή χρονιά από τους Madden. Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες που ξεκινάμε αυτή τη νέα δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden. Από την πρώτη στιγμή σκλάβωσε τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας. Ενώ είμαστε κατενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτά τα νέα μαζί σας, επίσης θα θέλαμε να προστατέψουμε την μικρή. Για αυτό τον λόγο δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες της ή άλλες περισσότερες λεπτομέρειες, το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι είναι πολύ γλυκιά!», ήταν το σχόλιο της Cameron Diaz. Ωστόσο μερικές ακόμη λεπτομέρειες για τη μικρούλα αποκαλύφθηκαν.

Όπως αναφέρει και το babyology.com.au, δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα στοιχεία για την κόρη του ζευγαριού πέρα από το όνομα. Αυτό που αναφέρουν είναι ότι πιθανότατα να γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

Το The Blast, βρήκε σε αποκλειστικότητα το πιστοποιητικό γέννησης της μικρούλας και όπως φαίνεται, ολόκληρο το όνομά της είναι Raddix Chloe Wildflower Madden και δείχνει να γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 1.58 π.μ στο Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles.

Εικάζεται ότι το Wildflower οφείλεται στην Drew Barrymore, μιας έτσι ονομάζεται το πρόσφατο βιβλίο της. Εξάλλου είναι γνωστή η αγάπη και η φιλία που έχουν οι δύο γυναίκες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved