Όλγα Πηλιάκη: Η κόρη της συνεχίζει να «θηλάζει» το στήθος της για να βρει παρηγοριά (pics)

«Η παρηγοριά μας... δεν έχει μωρέ Μαλένα μου τι να κάνω;», σχολίασε η Όλγα Πηλιάκη κάτω από την υπέροχη φωτογραφία που δείχνει την κόρη της να προσπαθεί... να θηλάσει.

Όλγα Πηλιάκη: Η κόρη της συνεχίζει να «θηλάζει» το στήθος της για να βρει παρηγοριά (pics)

Πριν λίγο καιρό η Μαλένα Χανταμπάκη γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια σβήνοντας τα κεράκια πάνω σε μια εντυπωσιακή τούρτα.

Μπορεί να δείχνει ότι είναι μία δυναμική προσωπικότητα όμως σαν κορίτσι θέλει την παρηγοριά της και την αγκαλιά της μανούλας όταν νιώθει ευάλωτη. Για κάποια παιδιά η παρηγοριά τους είναι ένα κουκλάκι που έχουν από μωρά, το χέρι της μαμάς και για κάποια άλλα το στήθος της μαμάς τους.

Βλέπετε, όσα παιδιά έχουν θηλάσει έμαθαν να βρίσκουν ανακούφιση και παρηγοριά στο στήθος της μητέρας τους. Μέσα σε αυτή την κατηγορία παιδιών βρίσκεται και η Μαλένα που αν και τριών ετών, συνεχίζει να «θηλάζει» το στήθος της μαμάς για να βρει παρηγοριά.

Η τρυφερή φωτογραφία της Όλγας Πηλιάκη απέσπασε δεκάδες θετικά σχόλια από μαμάδες που βρήκαν αρκετά όμορφη αυτή τη φωτογραφία.

Κάποιες ωστόσο δεν διάβασαν το σχόλιο της Όλγας Πηλιάκη που αναφέρει ότι δεν θηλάζει η μικρή και ότι απλά βρίσκει παρηγοριά, σπεύδοντας να σχολιάσουν ότι είναι λίγο μεγάλη για να θηλάζει η τριών ετών Μαλένα.

«Μωρέ παιδιά..εγώ θετή μάνα είμαι ( που θα μπορούσα να ήμουν ανίδεη σχετικά με τον θηλασμό) και ΕΙΛΙΚΡΙΝα απλά διάβασα ένα πολύ γλυκό ποστ. Διαβάστε πρώτα και μην σαρκάζετε. Επίσης μπράβο στα άτομα που απλά απάντησαν σε όσους δεν είδαν το ποστ θετικά...», σχολίασε μια μαμά για όλες εκείνες τις μαμάδες που απλά είδαν τη φωτογραφία και δεν διάβασα το σχόλιό της.

«Γλυκουλααααααα.... ο δικός μου ο τελευταίος (σχεδόν δυόμιση)...κι αυτός!!!Η ασφάλεια του..Το μόνο από τα τέσσερα παιδιά μου που θήλασε τόσο!!!Κι όντως είναι η παρηγοριά τους...η ασφάλεια τους..», σχολίασε μια άλλη.

«Μπορεί να έχετε αποθηλάσει άλλα ειναι η παρηγοριά της μικρούλας σου κ η ασφάλεια που νιώθει όταν έρχεται σε επαφή με το σώμα σου!!Κ γω θηλάζω το δεύτερο αγοράκι μου με αποκλειστικό θηλασμό 23 μήνες τώρα κ συνεχίζουμε!!Ότι πιο όμορφο κ φυσιολογικό ειναι ο μητρικός θηλασμός!!!Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κορίτσι μου!!», έγραψε μια τρίτη κάτω από τη φωτογραφία της.

Δείτε τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved