Φλορίντα Πετρουτσέλι: Όλες οι φώτο που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής από την 2η εγκυμοσύνη της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Όλες οι φώτο που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής από την 2η εγκυμοσύνη της

Σε μερικές εβδομάδες, η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της και προετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή του τοκετού.

Όλο αυτό το διάστημα, η διάσημη μαμά απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Τις ημέρες της καραντίνας, φροντίζει να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν όπως η γυμναστική, οι δραστηριότητες με την κόρη της, Μαίρη, και φυσικά η μαγειρική.


Η Ιταλίδα παρουσιάστρια διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέσα από τις αναρτήσεις της όλους αυτούς του μήνες, βλέπουμε την ολοένα και πιο φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και πόσο πολύ ανυπομονεί να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας.Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, στην gallery που ακολουθεί:
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved