Ο Αrchie είναι ένα από τα πιο διάσημα μωρά στον κόσμο & αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες του

Μπορεί να είναι μόλις οκτώ μηνών, τις τελευταίες εβδομάδες όμως, όλος κόσμος μιλάει για αυτόν και τους γονείς του.

Ο Αrchie είναι ένα από τα πιο διάσημα μωρά στον κόσμο & αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες του

Ο λόγος για τον μικρό Archie, τον γιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και τον όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ιούνιος 2016 – Ο πρίγκιπας Harry γνωρίζει την Meghan Markle. Η γλυκιά της εμφάνιση και το ταπεραμέντο της, τον εντυπωσιάζουν. Το «προξενιό», όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, έγινε από έναν κοινό τους φίλο και η γνωριμία τους γρήγορα έγινε σχέση.

Λίγους μήνες αργότερα, κυκλοφορούν τα πρώτα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση του εργένη τότε γαλαζοαίματου. Ο πρίγκιπας Harry παραδέχεται ότι είναι ζευγάρι με την ηθοποιό και καταδικάζει κάποια προσβλητικά δημοσιεύματα που είχαν βγει σε βάρος της αγαπημένης του εκείνη την περίοδο. Ο πρίγκιπας William δηλώνει και επίσημα τη στήριξή του στον αδερφό του και σιγά σιγά οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού αυξάνονται.

Τον Νοέμβριο του 2017, τα social media του παλατιού ανακοινώνουν και επίσημα τους αρραβώνες της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry και λίγους μήνες αργότερα, στις 19 Μαΐου του 2018, παντρεύονται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι Windsor. Tην τελετή παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο γάμος και η ιστορία της ηθοποιού, μίας «κοινής θνητής» με αφροαμερικάνικη καταγωγή και του πρίγκιπα Harry, ενός από τους πιο διάσημους γαλαζοαίματους παγκοσμίως, ήταν το κυρίαρχο θέμα στα media.

AP 19136653361801

Από την αρχή, η σχέση τους είχε διχάσει το αγγλικό κοινό, σταδιακά όμως έγινε αποδεκτή και η Meghan Markel έγινε δημοφιλής και αγαπητή.

Τον Οκτώβρη του 2018, τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Meghan Markle κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Στις 6 Μαΐου, γεννιέται το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο μικρός Archie. Η κάθε του φωτογραφία γίνεται viral, αν και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι περιορισμένες.

sussexroyal 62227959 452906348605812 6619244768080194636 n

Πριν από δέκα περίπου μέρες, η είδηση ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εγκαταλείπουν το βασιλικό τους αξίωμα, έπεσε σα βόμβα και μέχρι και σήμερα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης σε ελληνικά και ξένα μέσα.

Οι απόψεις για την πρωτοφανή αυτή εξέλιξη, διίστανται. Σωστό ή λάθος, το βέβαιο είναι ότι πλέον κάθε εμφάνιση, λόγος ή ανάρτηση του ζευγαριού γίνεται talk of the town.

Εμείς, με αφορμή τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, αποφασίσαμε να κάνουμε μία αναδρομή στις δημόσιες εμφανίσεις του μικρού Archie και να συγκεντρώσουμε όλες του τις φωτογραφίες.

Απολαύστε τις στην παρακάτω gallery!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved