Σία Κοσιώνη: Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες του γιου της με τα περισσότερα likes (pics)

Η γνωστή δημοσιογράφος απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο το ρόλο της μητέρας.

Σία Κοσιώνη: Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες του γιου της με τα περισσότερα likes (pics)

Η Σία Κοσιώνη γέννησε τον Οκτώβρη του 2017 ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Δημοσθένη.

Είναι το πρώτο παιδί για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάϊ η οποία μέχρι σήμερα δεν σταματά να ανακαλύπτει τις χαρές της μητρότητας.

Ιδιαίτερα προσηνής, ευχάριστος και ευγενής ως χαρακτήρας, προσπαθεί να διατηρήσει ένα μέτρο όσον αφορά την έκθεση στα μέσα της προσωπικής της ζωής.

Γνωρίζει ότι μοιραία θα υπάρχουν δημοσιεύματα και φωτογραφίες από οικογενειακές της στιγμές καθώς τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης, είναι δημόσια πρόσωπα. Γι΄αυτό φροντίζει από την πλευρά της να μην υπερεκθέτει τον μικρό Δήμο.

Από τον Σεπτέμβρη του 2017 που απέκτησε λογαριασμό στο Instagram μέχρι σήμερα, οι φωτογραφίες που αναρτά είναι συνήθως προσωπικές και οι περισσότερες από το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει. Από τη γέννηση του γιου της και μετά, άρχισε να ποστάρει ορισμένες φωτοργαφίες του Δήμου, αποφεύγοντας ωστόσο να δείχνει τα χαρακτηριστικά του.

Όπως έχει δηλώσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» παραμένει ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη. «Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Αυτό που με κέρδισε σε αυτόν είναι ότι με κάνει να νοιώθω τρομερά αισιόδοξη και χαρούμενη και μου δίνει σιγουριά. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά».

Ωστόσο, κεντρικό πρόσωπο στη ζωή τους είναι ο γιος τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες του που έχει αναρτήσει στο Instagram η Σία Κοσιώνη αποσπώντας πολλά πολλά likes:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved