Ειρήνη Κολιδά: Φωτογραφίζεται με τον γιο της μετά από καιρό (pics)

Τη φωτογραφία ανέβασε η διάσημη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειρήνη Κολιδά: Φωτογραφίζεται με τον γιο της μετά από καιρό (pics)

Την Ειρήνη Κολιδά τη γνωρίσαμε μέσω του Survivor 1 που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Η ήρεμη αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή παρουσία της και ο ντόμπρος χαρακτήρας της, την έκαναν να ξεχωρίσει από νωρίς και να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Τρία χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού, η όμορφη personal trainer και μαμά, παραμένει πολύ δημοφιλής. Την είδαμε σε ρόλο παρουσιάστριας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η γυμναστική όμως παραμένει η μεγάλη της αγάπη.

Η Ειρήνη Κολιδά, πάνω από όλα είναι μία πολύ τρυφερή μαμά. Ο γιος της, Αλέξανδρος, είναι η πρώτη της προτεραιότητα κι αν και τον έχουμε δει ελάχιστες φορές στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της, είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ζωής και της καθημερινότητάς της.

Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες με το γιο της που μοιράστηκε μαζί μας, ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όταν έκαναν τις καθιερωμένες πλέον διακοπές τους στην Πίνδο.

kolida 6

Σήμερα, η Ειρήνη Κολιδά, ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία του γιου της. Μαμά και γιος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και δείχνουν εκθαμβωτικοί.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @irini_kolida_original

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved