Αυτή είναι η πιο γλυκιά πρόταση γάμου που έχουμε δει και έχει άρωμα Disney (pics & vid)

Αυτός ο ευφάνταστος άντρας μετέτρεψε τον ίδιο και την κοπέλα του σε ήρωες κινουμένων σχεδίων και της έκανε πρόταση γάμου στο θέατρο.

Αυτή είναι η πιο γλυκιά πρόταση γάμου που έχουμε δει και έχει άρωμα Disney (pics & vid)

Ο Lee Loechler και η Sthuthi David είναι ζευγάρι από το λύκειο. Η σχέση τους μετράει πολλά χρόνια και τον περασμένο Δεκέμβρη, δύο μόλις μέρες πριν τη Πρωτοχρονιά, ο Lee έκανε το μεγάλο βήμα, γονάτισε και της ζήτησε να παντρευτούν.

Η πρόταση έγινε στο Coolidge Corner Theatre στο Brookline της Massachusetts και μέσα σε λίγες ημέρες οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις συγκινητικές στιγμές, έγιναν viral.

Ο Lee σχεδίαζε τη μεγάλη μέρα για έξι ολόκληρους μήνες. Γνώριζε ότι η «Ωραία Κοιμωμένη» ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδικά της Sthuthi και είχε ήδη σκεφτεί να αξιοποιήσει το animation για την πρόταση γάμου. Επικοινώνησε με την designer και δημιουργό χαρακτήρων Kayla Coombs και της ζήτησε να μετατρέψει τον ίδιο και τη σύντροφό του σε animated χαρακτήρες, στους ρόλους του Πρίγκιπα Φιλίππου και της Ωραίας Κοιμωμένης, αντίστοιχα. Έπειτα οι δύο αυτοί ήρωες θα ενσωματώνονταν στην ταινία και θα πρωταγωνιστούσαν στη δική τους σκηνή.

Όπως και έγινε. Η μητέρα της Sthuthi είχε συνεννοηθεί με τον Lee και ήταν αυτή που πρότεινε να δούνε την Ωραία Κοιμωμένη για να μην υποψιαστεί η κόρη της τίποτα. Τη μεγάλη βραδιά, στο τέλος της ταινίας, οι κλασικοί και αγαπημένοι ήρωες, άλλαξαν μορφή. Η Ωραία Κοιμωμένη έγινε μελαχρινή με μπλε φόρεμα, ενώ ο Πρίγκιπας Φίλιππος έγινε μελαμψός και φτυστός ο Lee.

Ο ήρωας γονατίζει μπροστά στην Ωραία Κοιμωμένη και βγάζει το δαχτυλίδι με το οποίο της ζητάει να την παντρευτεί. Την ίδια στιγμή, ο Lee γονατίζει μπροστά στην Sthuthi που τον κοίταζε έκπληκτη και συγκινημένη.

Τι πολύ όμορφες και συγκινητκές στιγμές κατέγραφε κρυφή κάμερα για την οποία είχε ήδη προνοήσει ο Lee. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα βίντεο και οι φωτογραφίες από αυτήν την υπέροχη και σίγουρα αξέχαστη για το ζευγάρι βραδιά, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και έγιναν viral.

To παρακάτω βίντεο το ανέβασε ο ίδιος ο Lee στο κανάλι του στο YouTube και σήμερα έχει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.



Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved