Κλέλια Πανταζή: Δείτε τη για πρώτη φορά να θηλάζει το μωρό της (pics)

Ο σύζυγός της την απαθανάτισε σε μια αρκετά τρυφερή στιγμή και εμείς δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε.

Κλέλια Πανταζή: Δείτε τη για πρώτη φορά να θηλάζει το μωρό της (pics)

Η Κλέλια Πανταζή έγινε μαμά για πρώτη φορά την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και έκτοτε η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά. Ο μονάκριβος γιος της είναι προτεραιότητα για εκείνη και τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Τον Ιούλιο του 2019 ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δείχνοντάς μας τον υπέρηχό της έχοντας αγκαλιά τον σύζυγό της σχολιάζοντας: «Ένα χρόνο παντρεμένοι και σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας το καλύτερο δώρο..!!!
Σ’ ευχαριστώ για ό,τι ζούμε best husband in the world!!! Σ’ αγαπάω.. @lefteris_tsakalos ———————————————————————— ♥️
#babyloading #parentstobe #blessed #oneyearmarried #excited #cantwait #family #couple #couplegoals #pregnant #pregnancy #momtobe #dadtobe #happyjuly #lefterisklelia #tsakalofamilia»

klelia pantazi thilasmos 2

Έκτοτε ήταν ενεργή στα social media και δημοσίευε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Όλες ήταν μία προς μια και αμέσως γίνονταν viral.

Η μέρα του τοκετού

Την είδηση της γέννησης έκανε γνωστή η αδελφή της, Άννυ, με ένα story στο Instagram από το μαιευτήριο, ενώ στη συνέχεια και η ίδια η Κλέλια ανέβασε ένα story με τα τρυφερά ποδαράκια του νεογέννητου γιου της.

33 μέρες μαμά

Η Κλέλια Πανταζή δεν δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της στο Instagram, δημοσιεύει όμως Insta Stories όπως κάνει και ο σύντροφός της. Φωτογραφίες που τους δείχνουν να κρατούν αγκαλιά τον μόλις 33ων ημερών μικρούλη, όπως η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Λευτέρης Τσάκαλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

klelia pantazi thilasmos 3

Όπως θα δείτε και εσείς η Κλέλια στις 05.20 το πρωί είναι ξύπνια και κρατά στην αγκαλιά της το μικρό της. Όπως φαίνεται ο θηλασμός τελείωσε και είναι έτοιμοι... μαμά, γιος αλλά και μπαμπάς που απαθανατίζει τη στιγμή να επιστρέψουν στα κρεβάτια τους.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Κλέλιας Πανταζή από τη στιγμή του θηλασμού στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved