Ούτε που φαντάζεστε ποιο είναι το κοριτσάκι στη φωτογραφία που μοιάζει με την πριγκίπισσα Charlotte

Όχι δεν είναι ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana!

Ούτε που φαντάζεστε ποιο είναι το κοριτσάκι στη φωτογραφία που μοιάζει με την πριγκίπισσα Charlotte

Ποιο είναι το αξιολάτρευτο αυτό κοριτσάκι που μοιάζει καταπληκτικά με την πριγκίπισσα Charlotte;

Έχει τίτλο ευγενείας, είναι η μεγαλύτερη από τα τέσσερα παιδιά του Charles Spencer, αδελφού της Diana και είναι μοντέλο. Η 29χρονη έχει συνεργαστεί με brands όπως η Estee Lauder και Dolce & Gabbana.

Την ομοιότητα παρατήρησαν οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, όταν η Lady Kitty Spencer, ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν μερικές ημέρες.

Κάποιος από τους θαυμαστές της Kitty Spencer σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της, «Η Kitty είναι η Charlotte!» ενώ κάποιος άλλος έγραψε, «Νόμιζα ότι ήταν η πριγκίπισσα Charlotte!».

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φωτογραφία που δείχνει την ομοιότητα της πριγκίπισσας Charlotte και της Kitty! Στο παρελθόν το μοντέλο και ανιψιά της μητέρας του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry έχει δημοσιεύσει αρκετές παιδικές φωτογραφίες της και μπορούμε να ομολογήσουμε και εμείς οι ίδιες ότι μοιάζουν καταπληκτικά!

Δείτε φωτογραφίες της Kitty Spencer έτσι όπως τις δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της και σίγουρα θα δείτε ότι τα δύο κορίτσια μοιάζουν πολύ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved