Αθανασία Κουρκάκη: Δε φαντάζεστε ποια είναι η σχέση της τηλεοπτικής «Μαρίκας» με τα παιδιά (pics)

Η είσοδός της στις «Άγριες Μέλισσες» τη βδομάδα που μας πέρασε, έκανε όλο το Πανελλήνιο να μιλάει για εκείνη.

Αθανασία Κουρκάκη: Δε φαντάζεστε ποια είναι η σχέση της τηλεοπτικής «Μαρίκας» με τα παιδιά (pics)

Ποια είναι όμως η Αθανασία Κουρκάκη, η καστανόξανθη καλλονή που έφερε αναστάτωση στον γάμο της Ουρανίας;

Η Αθανασία Κουρκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Σε ηλικία 18 ετών ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από όπου και αποφοίτησε. Η αγάπη της για την υποκριτική καλλιεργήθηκε ήδη από τα παιδικά της χρόνια όταν επισκεπτόταν με τους γονείς της στην Αθήνα για να δουν θεατρικές παραστάσεις κάθε είδους. Στο σχολείο συμμετείχε στις παραστάσεις που διοργανώνονταν κάθε χρόνο και όταν πέρασε στον Πανεπιστήμιο μπήκε στη θεατρική ομάδα της Ιατρικής όπου ήταν και κάποιοι φίλοι της.

Στα 22 της πλέον το ήξερε με βεβαιότητα. Η υποκριτική ήταν το πάθος της και αυτό που ήθελε να κάνει για την υπόλοιπη ζωή της.

Σπουδάζει στο Εθνικό Θέατρο και μετά την αποφοίτησή της συμμετέχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Η Αθανασία Κουρκάκη ωστόσο, έχει και άλλη μία μεγάλη αγάπη. Τη μουσική. Με τη φίλη της Βαλέρια Δημητριάδου, έχουν δημιουργήσει τη μουσικοχορευτική ομάδα ValSia και κάθε τόσο διοργανώνουν τις δικές τους παραστάσεις.

«Το τραγούδι ζει βαθιά μέσα μου. Το συγκρότημα που έχουμε φτιάξει με τη Βαλέρια Δημητριάδου, τις ValSia είναι η χαρά, η ανάσα μου.» είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της στο clickatlife.gr

Ποια είναι όμως η σχέση της ηθοποιού με τα παιδιά; Δείτε την απάντηση στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: @athanasia_kourkaki

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved