Καλομοίρα: Όμορφες καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της στην Αμερική (vid & pics)

Η Καλομοίρα είναι μία ταλαντούχα τραγουδίστρια, μία πολύ λαμπερή και γλυκιά παρουσία, μα πάνω από όλα μία πολύ τρυφερή μαμά. 

Καλομοίρα: Όμορφες καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της στην Αμερική (vid & pics)

Μπορεί να έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τότε που η Καλομοίρα αναδείχθηκε νικήτρια του Fame Story, παραμένει όμως μία πολύ γλυκιά παρουσία στις καρδιές μας.

Η όμορφη τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της στην Αμερική και αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο και την ενέργειά της, στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά.

Τα δίδυμα Δημήτρης και Νίκος είναι επτά ετών, ενώ η μικρή Αναστασία φέτος γιόρτασε τα τρίτα γενέθλιά της.

Η Καλομοίρα πάντα ήθελε να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια, ένα όνειρο που κατάφερε να εκπληρώσει στο πλευρό του παιδικού της έρωτα.

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά», είχε πει χαρακτηριστικά στο People.

Η διάσημη μαμά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ως μαμά.

Το 2020 την βρίσκει στα καλύτερά της και πραγματικά αξίζει να δούμε κάποιες από τις τελευταίες αναρτήσεις της με τα τρία της παιδιά.





Το παραπάνω βίντεο ανέβασε μερικές ημέρες πριν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μικρή Αναστασία είναι πραγματικά απολαυστική, ενώ όλα τα λεφτά όπως αναφέρει και εκείνη στην ανάρτησή της είναι ο αδερφός της Δημήτρης, ο οποίος παρακολουθεί το στιγμιότυπο νευρικός.

Δείτε ακόμα περισσότερα απολαυστικά στιγμιότυπα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved