Τις χριστουγεννιάτικες κάρτες αυτής της οικογένειας αξίζει να τις δεις (pics)

Αυτοί οι γονείς αποδεικνύουν ότι με φαντασία και όρεξη μπορούμε να κάνουμε απίθανα πράγματα.

Τις χριστουγεννιάτικες κάρτες αυτής της οικογένειας αξίζει να τις δεις (pics)

Η οικογένεια Stanley πιθανότατα έχει στείλει μία από τις πιο ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες κάρτες για το 2019. Ο λόγος δεν είναι το μήνυμα ή ευχές τους, αλλά η οικογενειακή φωτογραφία που επέλεξαν να αξιοποιήσουν.

Η φωτογραφία δεν είναι αυτή που ενδεχομένως να περιμέναμε. Τα μέλη της οικογένειας δεν είναι όλα τέλεια ντυμένα και δεν ποζάρουν χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό. Αντιθέτως, η στιγμή που έχει απαθανατιστεί δείχνει πώς θα μπορούσε να μοιάζει οποιαδήποτε στιγμή με παιδιά στο σπίτι και όσοι είστε γονείς σιγουρα θα ταυτιστείτε με την εικόνα.

Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Stanley αποφάσισε να πρωτοτυπήσει. Την πρώτη φορά που αποφάσισε να στείλει τη δική της ιδιαίτερη κάρτα, ήταν όταν ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους το 2014.

«Την πρώτη φορά που προσπαθήσαμε να βγάλουμε μία κλασική χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πολύ κακό. Το μωρό έκλαιγε συνεχώς και όλα πήγαιναν χάλια. Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε την δική μας εκδοχή χριστουγεννιάτικης κάρτας.» δήλωσε ο Jonathan Stanley.

Έκτοτε και μέχρι και σήμερα, συνέχισαν την παράδοση που ξεκίνησαν και το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω gallery είναι απολαυστικό.

Πηγή: kakalacky_guy

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved