Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Όταν είσαι μαζί τους, καιροφυλακτεί το απροσδόκητο!

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αν και η έννοια της «περιπέτειας» είναι διαφορετική για τον καθένα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποια ζώδια ζουν για μια γερή δόση αδρεναλίνης, ενώ άλλα είναι ικανοποιημένα με μια καλή ταινία ή ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο Scrabble.
Για κάποιους ανθρώπους ένα πετυχημένο ραντεβού μπορεί να περιλαμβάνει σινεμαδάκι, ταινίες στο Netflix, επιτραπέζια και άλλα τέτοια, ενδιαφέροντα μεν, αλλά κάπως ρουτινιάρικα. Κι όμως νιώθουν ευτυχείς με αυτά και δεν έχουν τη διάθεση να πάνε… γυρεύοντας για περιπέτειες.
Υπάρχουν όμως και οι άλλοι… Εκείνοι που βαριούνται αφάνταστα τη ρουτίνα και δεν μπορούν να ζήσουν αν δεν πάρουν την καθημερινή δόση τους από αδρεναλίνη! Και αν αγαπάς κι εσύ τις εξορμήσεις και τις εξερευνήσεις, θα νιώθουν οι ευτυχέστεροι στον κόσμο που θα μοιραστούν μαζί σου την περιπέτεια!
Οι άνθρωποι που αγαπούν να ζουν την περιπέτεια με τους συντρόφους τους συνήθως έχουν πλεόνασμα ενέργειας. Είναι εκείνοι που ασκούνται για να διώξουν το άγχος και με τίποτα δεν μπορούν να μένουν κλεισμένοι στο σπίτι. Αν είσαι κι εσύ περιπετειώδης και εξωστρεφής, τότε είσαι το ιδανικό ταίρι γι’ αυτούς. Μαζί θα μπορέσετε να κανονίσετε εξορμήσεις, όπου θα... καιροφυλακτεί το απροσδόκητο!

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τον να περνάς προβλέψιμα μεν, αλλά απολαυστικά βράδια με τον/την σύντροφό σου. Αν όμως ψάχνεις για κάποιον/α που θα σε εκπλήσσει διαρκώς και θα τον/την θαυμάζεις, μάλλον θα προτιμάς να τα φτιάξεις με ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved