Pierce Brosnan: Θα πάθετε πλάκα με την κούκλα εγγονή του (pics)

Ο Pierce Brosnan είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Pierce Brosnan: Θα πάθετε πλάκα με την κούκλα εγγονή του (pics)

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έγινε γνωστός στη δεκαετία του ’90 και μέχρι και σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από πενήντα ταινίες. Από τους πιο δημοφιλείς ρόλους που τον έχουν στιγματίσει, είναι αυτός του James Bond. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία τον γοητευτικό πράκτορα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Pierce Brosnan έχει παντρευτεί δύο φορές και είναι πατέρας πέντε παιδιών. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η επίσης ηθοποιός Cassandra Harris με την οποία παντρεύτηκαν το 1980. Μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Sean και ο Pierce Brosnan υιοθέτησε και τα άλλα δύο παιδιά της Cassandra, Charlotte και Chris, οι οποίοι πήραν το επίθετο του ηθοποιού.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η Cassandra διαγνώσθηκε με καρκίνο και παθαίνει στις 28 Δεκεμβρίου του 1991, σε ηλικία μόλις 43 ετών.

«Όταν η σύντροφός σου παθαίνει καρκίνο, όλη σου η ζωή αλλάζει. Η καθημερινότητά σου, ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή, όλα αλλάζουν. Η Cassie πάντα ήταν τόσο αισιόδοξη για τη ζωή. Είχε μία απίστευτη ενέργεια και ο θάνατός της ήταν μία πολύ θλιβερή απώλεια για μένα.» είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Τρία χρόνια μετά, ο Pierce Brosnan γνωρίζει τη δημοσιογράφο Keely Shaye Smith. Παντρεύτηκαν το 2001 στην Ιρλανδία και μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Dylan και τον Paris, οι οποίοι σήμερα εργάζονται και οι δύο σαν μοντέλα.

dylan brosnan 74665268 556333505202581 8397632527577312121 n

Σήμερα, ο γοητευτικός ηθοποιός έχει τρία εγγόνια. Δύο από τη θετή του κόρη, Charlotte, την Elizabeth και τον Loukas που γεννήθηκαν το 1998 και το 2005 αντίστοιχα.

Το πρώτο του βιολογικό εγγόνι γεννήθηκε το 2015. Και το όνομα αυτής, Marley May Cassandra Brosnan. Μάλιστα, όταν είχε γεννηθεί, ο Pierce Brosnan έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram του.


https://www.instagram.com/p/7A6zTxm6RZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μικρούλα σήμερα είναι τεσσάρων ετών και είναι μία κούκλα! Δείτε φωτογραφίες της που έχει ανεβάσει ο παππούς της την gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved