Δείτε πόσο έχει ψηλώσει ο πρίγκιπας George... κοντεύει να φτάσει τη βασίλισσα Ελισάβετ (pics+vid)

Εδώ και μερικές ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα George, του μεγαλύτερου γιου του πρίγκιπα William και της δούκισσας Kate.

Δείτε πόσο έχει ψηλώσει ο πρίγκιπας George... κοντεύει να φτάσει τη βασίλισσα Ελισάβετ (pics+vid)

Σίγουρα κάπου θα πήρε το μάτι σας, δεν μπορεί, τον μικρό πρίγκιπα (που δεν είναι και τόσο μικρός τελικά) να φτιάχνει παρέα με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον μπαμπά William τις χριστουγεννιάτικες πουτίγκες στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για τα άσυλα της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας, όπου διαμένουν απόστρατοι και βετεράνοι των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν ανάγκη.

Και ψηλός και ενεργός

Ο πρίγκιπας George έκλεψε την παράσταση αφού συνεισέφερε ουσιαστικά τη βοήθειά του για την παρασκευή των γλυκών υπό το άγρυπνο βλέμμα του παππού, του μπαμπά και της προγιαγιάς του οι οποίοι στις φωτογραφίες φαίνονται ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που το μικρό αγόρι έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στα βασιλικά του καθήκοντα.

Αυτό που πρόσεξαν ωστόσο οι περισσότεροι δεν ήταν άλλο από το ύψος του που... κοντεύει να φτάσει την βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες φτάνει περίπου στον ώμο της βασίλισσας και περίπου στην κοιλιά του πρίγκιπα William.



Δείτε τις φωτογραφίες του George, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved