Αυστηρούς κανόνες που οι διάσημοι υποχρεώνουν τα παιδιά τους να ακολουθούν (vid)

Δέκα κανόνες που η Kylie Jenner, η Cardi B, η Jennifer Lopez και άλλοι διάσημοι υποχρεώνουν τα παιδιά τους να ακολουθούν.

Αυστηρούς κανόνες που οι διάσημοι υποχρεώνουν τα παιδιά τους να ακολουθούν (vid)

Μπορεί τα παιδιά διάσημων να νιώθουν τυχερά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες που οι γονείς τους τα υποχρεώνουν να ακολουθούν.

Για παράδειγμα η Jennifer Garner, παραδέχεται ότι πιάνει τον εαυτό της να λέει «όχι» πολλές φορές στα παιδιά της και μάλιστα αυτά την έχουν συγκρίνει με δράκο όταν νευριάζει.

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον, όσο διάσημοι και αν είναι οι ίδιοι. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κρατούν μυστική την προσωπική τους ζωή.

Η Drew Barrymore είχε δύσκολα παιδικά χρόνια εξαιτίας της διασημότητας και δεν θέλει οι κόρες της να ζήσουν κάτι αντίστοιχο.

Η Jennifer Lopez, μπορεί να κακομαθαίνει τα δίδυμα αλλά όχι σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία και όσον αφορά την Kylie Jenner, μπορεί να έχει μια αυτοκρατορία καλλυντικών όμως είναι αρκετά προσεκτική όταν έρχεται η ώρα να χρησιμοποιήσει η μικρή Stormi τα πράγματά της.

Αυτοί όμως δεν είναι οι μόνοι γονείς που υποχρεώνουν τα παιδιά τους να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες. Δείτε ποιοι άλλοι διάσημοι βρίσκονται σε αυτή τη λίστα και ποιους κανόνες πρέπει να ακολουθούν.

Εσείς τι πιστεύετε είναι υπερβολικοί ή όχι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved