Ελληνίδα παρουσιάστρια φωτογράφησε τα παιδιά της με τον Άγιο Βασίλη (pics)

«Η πρώτη φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη που κανείς δεν κλαίει!», έτσι σχολίασε τη φωτογραφία της και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ελληνίδα παρουσιάστρια φωτογράφησε τα παιδιά της με τον Άγιο Βασίλη (pics)

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μητέρα δύο αγοριών. Ο δεύτερος γιος της θα γίνει ενός έτους τον προσεχή Ιανουάριο ενώ ο μεγάλος, ο Ανδρέας, έγινε τριών στα τέλη Οκτωβρίου.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη έγινε και η βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου- Παναγιώτη παρουσία στενών φίλων και συγγενών της οικογένειας του νεοφώτιστου.

Η ευτυχισμένη μανούλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες των παιδιών της.

Μάλιστα σε ένα από τα post που έκανε, είχε αναφερθεί στο πόσο σημαντικό είναι για τις μητέρες με αγόρια, να φροντίσουν να μεγαλώσουν σωστούς άντρες.

«Είναι δεδομένο ότι οι μητέρες περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους από τους πατέρες και συνεπώς η δική μας επιρροή είναι μεγαλύτερη. Και η ευθύνη μας τεράστια! Ας μεγαλώσουμε λοιπόν σωστούς άντρες, ας μάθουμε στα αγόρια μας πως να φέρονται στις γυναίκες. Υπάρχουν πράγματι τόσοι υπέροχοι άντρες ανάμεσα μας, μεγαλωμένοι τόσο σωστά από τις μητέρες τους, αλλά υπάρχουν δυστυχώς και τόσοι άλλοι «άντρες», που βέβαια μόνο άντρες δεν είναι έτσι όπως φέρονται στο γυναικείο φύλο. Ας φροντίσουμε τα δικά μας αγόρια να φέρονται στις γυναίκες όπως θέλουμε κι εμείς να μας φέρονται οι άντρες, όπως μας αξίζει!».

Τα πρώτα Χριστούγεννα του μικρού της γιου

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο μικρός Αλέξανδρος-Παναγιώτης φωτογραφήθηκε με τον Άγιο Βασίλη και μάλιστα δεν έκλαψε καθόλου σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο αδερφό του που στην περσινή του φωτογραφία δεν ήθελε να κάτσει ούτε στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη. «Τουλάχιστον έχουμε μια καλή φωτογραφία... Υπάρχει κάποιο δίχρονο παιδάκι που να κάθεται πρόθυμα στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη;;; Ο δικός μας πάντως όχι...», είχε σχολιάσει τότε η παρουσιάστρια, δείχνοντας τις αποτυχημένες προσπάθειες να βγάλει μια καλή φωτογραφία τον γιο της.

Δείτε ποια μαμά έχει αυτά τα αξιολάτρευτα αγγελούδια στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved