Ben Affleck -Jennifer Garner: Διαλέγουν χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά τους (vid)

Τι και αν έχουν χωρίσει; Τα παιδιά τους είναι πάνω απ’ όλα.

Ben Affleck -Jennifer Garner: Διαλέγουν χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά τους (vid)

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις ζευγαριών που ενώ χώρισαν, συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και να περνούν χρόνο μαζί για χάρη των παιδιών τους.

Κατά τη διάρκεια του κοινού τους βίου, απέκτησαν τρία παιδιά: την 14χρονη Violet, την 10 χρονη Seraphina και τον 7χρονο Samuel.

Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2015, επίσημα όμως χώρισαν τον Οκτώβριο του 2018. Έκτοτε, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές να εκκλησιάζονται όλοι μαζί την Κυριακή, να πηγαίνουν βόλτες στο πάρκο ή τα παιδιά στο σχολείο.

Μάλιστα οι συχνές, κοινές εμφανίσεις είχαν πυροδοτήσει ένα διάστημα φήμες για επανασύνδεση, που όμως διαψεύστηκαν στην πορεία.

Το πρώην ζευγάρι, φαίνεται ότι έχει βάλει στην άκρη τυχόν διαφορές καταφέρνοντας να έχει μια υγιή σχέση κυρίως λόγω των παιδιών του.

Πρόσφατα ο Ben Affleck και η Jennifer Garner εθεάθησαν να επιλέγουν με τα παιδιά τους χριστουγεννιάτικο δέντρο, και σύμφωνα με δημοσίευμα του People , αφού το αγόρασαν, το στόλισαν και είδαν όλοι μαζί ταινία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους δύο γνωστούς ηθοποιούς με τα παιδιά τους να αγοράζουν δέντρο για τα Χριστούγεννα:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved