
Πέγκυ Ζήνα: Φορούν πυτζάμες με την κόρη της & τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια (vid+pics)
Μαμά και κόρη υπέροχες!

Μια υπέροχη ανάρτηση είδαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Λύρα.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Γιώργος Λύρας δημοσίευσε δύο μικρά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας την σύζυγό του Πέγκυ Ζήνα και την κόρη του Ηλέκτρα να δένουν τα στολίδια με κλωστές και να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.
Η 8χρονη Ηλέκτρα είναι η αδυναμία της γνωστής τραγουδίστριας και του επιχειρηματία. Αυτό φαίνεται και από το βίντεο παραπάνω. Η μαμά Πέγκυ φορά τις πυτζάμες της και μαζί με την κόρη της διασκεδάζουν φτιάχνοντας τα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Δείτε μερικές φωτογραφίες της 8χρονης Ηλέκτρας στη gallery που ακολουθεί:
Διαβάστε επίσης
Να τι δεν αποχωρίζεται η κόρη του Γιώργου Λύρα & της Πέγκυς Ζήνα (pics)
Δείτε πώς ταξιδεύει η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα (pics)
Ηλέκτρα Λύρα: Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα είχε γενέθλια - Πώς της ευχήθηκαν (pics)
Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Δείτε τι κάνει η Ηλέκτρα ενθουσιάζοντας τους γονείς της (pics+vid)
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.