Δείτε τι κάνουν σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν σε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες (vid)

Πού βρίσκονται και με τι ασχολούνται;

Δείτε τι κάνουν σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν σε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες (vid)

Ποιο παιδί δεν έχει δει έστω και μια φορά τον Kevin McCallister που υποδύθηκε ο Macaulay Culkin, στην ταινία «Μόνος στο σπίτι» να κατατροπώνει τους κακούς που εισβάλλουν σπίτι του;

Η ταινία, αναμφισβήτητα, εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι η νούμερο ένα χριστουγεννιάτικη επιλογή κρατώντας τα παιδιά καθηλωμένα μπροστά στην οθόνη.

Όμως, κι άλλα παιδιά πρωταγωνίστησαν σε χριστουγεννιάτικες ταινίες που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Όπως, η Mara Wilson στην ταινία «Miracle on 34th Street», γνωστή και ως «Θαύμα στο Μανχάταν».

Παρότι πρόκειται για χριστουγεννιάτικη ταινία, η πρώτη της προβολή έγινε το Μάιο του 1947 στις Η.Π.Α, καθώς ο πρόεδρος της 20th Century Fox Ντάριλ Ζάνουκ πίστευε ότι τα σινεμά μαζεύουν περισσότερο κόσμο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μάλιστα κατά την προώθηση της ταινίας κρατήθηκε μυστικό το γεγονός ότι επρόκειτο για εορταστική ταινία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς είναι και τι κάνουν σήμερα δεκαετίες μετά, τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν σε επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved