Η νέα φώτο της Μαρίας Μπακοδήμου με τους γιους της είναι η ωραιότερη που έχουμε δει (pics)

Μαμά και γιοι είναι υπέροχοι!

Η νέα φώτο της Μαρίας Μπακοδήμου με τους γιους της είναι η ωραιότερη που έχουμε δει (pics)

Έχουν περάσει περισσότερα από 16 χρόνια, που η Μαρία Μπακοδήμου μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο είχαν τα ηνία της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Mega, με το «Σαν στο σπίτι σας». Και μέσα σε αυτά 4 χρόνια που το δίδυμο ήταν στην εκπομπή, ζήσαμε τηλεοπτικά και τις δύο εγκυμοσύνες της παρουσιάστριας στους γιους της, Νικήτα και Άρη.

Τα επόμενα χρόνια, η Μαρία Μπακοδήμου συνέχιζε να είναι από τα ισχυρά brand names της τηλεόρασης και παρ’ όλο που η ίδια ήταν «εκτεθειμένη» στη δημοσιότητα, τα δύο της παιδιά τα κράτησε μακριά από τους προβολείς. Δεν είχαμε δει πουθενά φωτογραφίες τους. Μέχρι που οι δύο γιοι της, πλέον, μεγάλωσαν (σήμερα είναι 18 και 17 χρόνων αντίστοιχα) και η παρουσιάστρια με καμάρι και περηφάνια, ανεβάζει φωτογραφίες μαζί τους, στο Instagram. Άλλωστε και οι ίδιοι διατηρούν λογαριασμούς στα social media και, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, είναι ενεργοί χρήστες.

Κι απ’ όλες τις φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αυτή που δημοσίευσε η μαμά Μαρία πριν μερικές ώρες μαζί με τους γιους της Νικήτα και Άρη, είναι η ωραιότερη που έχουμε δει!

Μάλιστα αυτό δεν το πιστεύουμε μόνο εμείς αλλά η Δέσποινα Βανδή και η Βασιλική Ανδρίτσου που έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία της!

Ο γιος της Νικήτας

Ο Νικήτας έκλεισε τα 18 του και οι γονείς του δεν θα μπορούσαν να είναι χαρούμενοι για την ενηλικίωσή του! Ο Νικήτας Αργυρόπουλος είναι ο πρώτος καρπός του έρωτα της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου.

Ο Νικήτας πλέον βρίσκεται στην Αγγλία για τις σπουδές του και όποτε του το επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος του, επισκέπτεται την αγαπημένη του Ελλάδα για να δει την οικογένειά του και τους φίλους του.

Ο γιος της Άρης

Ο Άρης Αργυρόπουλος είναι ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και όπως και ο αδερφός του, έτσι και εκείνος είναι ένας περιζήτητος έφηβος.

Και οι δυο γιοι της Μαρίας, είναι «οι άνδρες της ζωής της» και αποτελούν για εκείνη την προτεραιότητας της ζωής της. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Νικήτας έφυγε στο εξωτερικό για σπουδές, έμεινε με τον βενιαμίν της οικογένειας και πλέον αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της σε εκείνον.

Η σχέση της με τον πρώην σύζύγο της

Μπορεί να έχουν χωρίσει, με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο αλλά διατηρούν άψογη σχέση και αυτό για χάρη των παιδιών τους.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος σε συνέντευξή του είχε παραδεχτεί πως οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου στάθηκαν αφορμή για να χωρίσουν, αλλά τόνισε πως εκείνος ευθύνεται για το τέλος του γάμου τους.

Οι φωτογραφίες πριν τα Χριστούγεννα

Στη χθεσινή τους βόλτα μαμά και γιοι δεν ήταν μόνοι. Μετά τη φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου με τους γιους της, ακολούθησε ένα Insta story που έδειχνε και τους τέσσερις μαζί.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις νέες φωτογραφίες της και τα σχόλια των Δέσποινα Βανδή και Βασιλική Ανδρίτσου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved