Κατερίνα Καραβάτου: Αυτές τις υπέροχες φώτο με τα παιδιά της μέσα στο 2019 δεν πρέπει να τις χάσεις

Ανασκόπηση 2019: Αυτές είναι όλες οι υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά της μέσα στο 2019 που δημοσίευσε στο instagram η Κατερίνα Καραβάτου και αξίζει να τις δεις!

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτές τις υπέροχες φώτο με τα παιδιά της μέσα στο 2019 δεν πρέπει να τις χάσεις

Η Κατερίνα Καραβάτου τον τελευταίο ένα χρόνο έχει γίνει και εκείνη λάτρης του instagram, όπως πολλές celebrities. Η παρουσιάστρια δεν ανεβάζει μόνο φωτογραφίες από την εκπομπή στο Star, Στη φωλιά των Κου Κου, αλλά και φωτογραφίες με τα δυο τις αγγελούδια, την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα!

Η παρουσιάστρια μας δείχνει την σχέση που έχουν τα δυο αδερφάκια μιας και έχουν μόνο τέσσερα χρόνια διαφορά, τις σκανταλιές του βενιαμίν της οικογένειας, όπως όταν μπήκε μέσα στη βαλίτσα της μαμάς του, αλλά και στιγμές από τις αθλητικές δραστηριότητές τους ή υπέροχες στιγμές από τις διακοπές τους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καραβάτου παντρεύτηκε με τον Κρατερό Κατσούλη τον Ιούνιο του 2011 στο Δημαρχείο της Φιλοθέης και είναι μαζίσχεδόν 10 χρόνια. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο υπέροχα παιδιά, την 7χρονη Αέλια και τον 3 ετών Αρίωνα, τα οποία ήρθαν να συμπληρώσουν την ευτυχία τους!

Όπως λέει και η Κατερίνα Καραβάτου: «Η αγαπημένη μας στιγμή είναι οι αγκαλιές! Κάθε στιγμή της καθημερινότητας είναι ένα φυλαχτό που κρατάμε βαθιά μέσα μας.»!

Δες όλες τις υπέροχες στιγμές με τα παιδιά της μέσα στο 2019 που δημοσίευσε στο instagram η Κατερίνα Καραβάτου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved