Ελένη Μενεγάκη: Δες τις φώτο με τα παιδιά της που δημοσίευσε μέσα στο 2019 και θα ξετρελαθείς (pics)

Ανασκόπηση 2019: Θυμάσαι όλες τις φορές που η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες με τα παιδιά της μέσα στο 2019;

Ελένη Μενεγάκη: Δες τις φώτο με τα παιδιά της που δημοσίευσε μέσα στο 2019 και θα ξετρελαθείς (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης του instagram και δημοσιεύει φωτογραφίες της είτε από το πλατό της εκπομπής της στον Alpha, είτε από την καθημερινότητά της! Εκείνες οι φωτογραφίες όμως που κάνουν θραύση, είναι αυτές, φυσικά, που απεικονίζουν τα τέσσερα αγγελούδια της, τον Άγγελο, την Λάουρα, την Βαλέρια Λάτσιου και την πιο μικρή της οικογένειας, την Μαρίνα Παντζοπούλου!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και όταν ήταν πιο μικρά τα παιδιά της είχε απαγορεύσει τη δημοσίευση φωτογραφιών τους .

Η ίδια πια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες τους με αφορμή τις διακοπές τους, ένα υπέροχο εξωτικό ταξίδι, τα γενέθλιά τους αλλά και μία βόλτα τους στο λούνα παρκ χωρίς να δείχνει το πρόσωπό τους, εκτός από τον γιο της, Άγγελο που πριν λίγες μέρες έγινε 17 χρονών!

Εμείς λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις φωτογραφίες των παιδιών της που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μέσα στο 2019 και όπως ήταν λογικό οι φωτογραφίες της απέσπασαν ουκ ολίγα σχόλια και φυσικά ρεκόρ σε likes.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved