Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι προετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς (pics & vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -aka Greek Freak- μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι προετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς (pics & vid)

Τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο μας έχει κάνει πολλές φορές να νιώσουμε περήφανοι που αυτό το απίστευτο ταλέντο του μπάσκετ,γεννήθηκε και μεγάλωσε στη χώρα μας.

Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο έχει ξεχωρίσει όχι μόνο σαν μπασκετμπολίστας, αλλά και σαν άνθρωπος. Αν και πλέον είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του NBA, δεν έχει ξεχάσει στιγμή τη χώρα μας, την οικογένειά του αλλά και όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει από μικρός.

Τα αδέρφια του είναι το στήριγμά του

Η οικογένεια ανέκαθεν είχε πολύ σπουδαίο ρόλο στη ζωή του αθλητή. Οι γονείς του ήταν πάντα δίπλα του και τα τέσσερα αδέρφια του, το στήριγμά του. Το 2017, ο πατέρας του Τσαρλς «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή. Τα άσχημο αυτό χτύπημα της μοίρας, έφερε τον Γιάννη ακόμη πιο κοντά με τη μητέρα του και τα αδέρφια του. Μάλιστα φέτος, ο αδερφός του, Θανάσης, τον ακολούθησε στην ομάδα των Bucks.

79368334 620333998782094 6489264687367061504 n

Mariah Riddlesprigger – Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Μπορεί να έχει αδυναμία στη μητέρα και τα αδέρφια του, ο διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας όμως, δεν θα ήθελε να ξεκινήσει τη δική του αν δεν είχε γνωρίσει την κατάλληλη κοπέλα. Η Mariah Riddlesprigger είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά. Μία γλυκιά και χαμογελαστή παρουσία που είναι πάντα δίπλα του και που τώρα κυοφορεί το πρώτο τους παιδί.

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς

Η είδηση ότι ο Γιάννης και η Mariah θα γίνουν γονείς, επιβεβαιώθηκε στα μέσα Οκτωβρίου. Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το γύρο του διαδικτύου με τον μέλλοντα μπαμπά να δηλώνει ανυπόμονος για τον ερχομό του μωρού του.

Όπως φαίνεται πάντως, ο Γιάννης Αντετοκούnμπο θα γίνει ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και ιδού η απόδειξη!

78907114 1022479618089623 4917539397013864448 n

Αυτή είναι μία φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram o αδερφός του, Θανάσης και ασφαλώς όλοι λιώσαμε όταν είδαμε τον Greek Freak όπως τον αποκαλούν στην Αμερική, με τη μικρούλα αγκαλιά. Το ακόμη πιο τρυφερό και συγκινητικό ωστόσο, είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το μωράκι στην αγκαλιά του μπασκετμπολίστα.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του μπασκετμπολίστα με την μικρούλα ήταν έναν χρόνο πριν, σε μία συνέντευξή του μετά από αγώνα τον Βucks.



Σύμφωνα με το Milwaukee Journal Sentinel, το όνομα της μικρής είναι Cadence και είναι η κόρη του Scott Faust, ενός από τους προπονητές των Bucks. Μάλιστα, ο Γιάννης πολλές φορές παίζει μαζί της στα αποδυτήρια μετά τους αγώνες.

Από ο, τι φαίνεται λοιπόν η Cadence είναι η ιδανική για να προετοιμάσει τον μπασκετμπολίστα για το νέο του ρόλο. Οι φωτογραφίες τους ασφαλώς έκαναν το γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια από τους followers έπεσαν βροχή.

Αγόρι ή κορίτσι;

Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι έτσι θα είναι ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας και με την κόρη του.

giannis ante

Ωστόσο, η Mariah Riddlesprigger περιμένει αγοράκι, όπως είχε αποκαλύψει σε ανάρτησή της. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Γιάννη με τη μικρή Cadence στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: @thanasis_ante43, @giannis_an34



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved