HAPPY NOEL: Ξέρουμε πώς θα ομορφύνετε φέτος τις γιορτές των μικρών σας!

HAPPY NOEL: Ξέρουμε πώς θα ομορφύνετε φέτος τις γιορτές των μικρών σας!

Εάν υπάρχει μία περίοδος του χρόνου, για την οποία τα μικρά μας ανυπομονούν, αυτή είναι αδιαμφισβήτητα τα Χριστούγεννα. Όχι μόνο γιατί έχουν την ευκαιρία να χαρούν λίγο παραπάνω την παρέα μας και να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι απαλλαγμένα από κάθε υποχρέωση, αλλά γιατί γνωρίζουν πως κατά βάθος, είναι μία γιορτή… ειδικά σχεδιασμένη για να τα γεμίζει χαρά και όμορφες εικόνες.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρεις να κάνεις ακόμη πιο φαντασμαγορικές και χαρούμενες τις γιορτές του μικρού σου, τότε ένας είναι ο απόλυτος προορισμός, προς τον οποίο πρέπει να στραφείς οπωσδήποτε, και αυτός βέβαια δεν είναι άλλος από τον κόσμο των καταστημάτων DPAM! Εκεί να είσαι σίγουρη πως θα βρεις ό,τι χρειάζεται για να εμπλουτίσεις με ακόμη περισσότερη μαγεία τα φετινά Χριστούγεννα του παιδιού σου και να τα κάνεις πραγματικά αξέχαστα!

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα

Ένα από τα πράγματα που λατρεύουν τα παιδιά στα Χριστούγεννα, είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατεί. Τα δέντρα, τα πολύχρωμα στολίδια, οι χαρούμενες μελωδίες, η φωτισμένη πόλη, είναι για εκείνα σαν να ζουν για λίγο ένα ολοζώντανο παραμύθι! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ενισχύσουμε αυτή τους την εμπειρία με τα κατάλληλα ρούχα; Με ρούχα δηλαδή πρακτικά, άνετα και… δύο σε ένα, τα οποία θα τα «αγκαλιάζουν» με ζεστά χρώματα, λάμψη και φαντασία, όπως αυτά που μπορείς να βρεις στη νέα limited edition χριστουγεννιάτικη συλλογή «Happy Noel» της DPAM.Κόκκινο, κυπαρισσί, λευκό, χρυσό, γκλίτερ, πούλιες, δημιουργούν μία «πλούσια» γκαρνταρόμπα που υπόσχεται να «απογειώσει» κάθε γιορτινή τους εμφάνιση!

Γιορτινές οικογενειακές βόλτες

Με αναρίθμητες εκδηλώσεις να «ξεπηδούν» κάθε Σαββατοκύριακο σε κάθε άκρη της πόλης, μην χάσετε την ευκαιρία να βολτάρετε οικογενειακώς στους πολυσύχναστους και φωτισμένους δρόμους. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το αγγελούδι σου, δεν θα θέλει με τίποτα να επιστρέψει στο σπίτι! Ωστόσο, είναι σημαντικό εφόσον αποφασίσετε να ακολουθήσετε την… κοσμοσυρροή των ημερών, να «εξοπλίσεις» το μικρό σου με τα κατάλληλα ρούχα, τα οποία θα ταιριάζουν στην παρούσες καιρικές συνθήκες, θα είναι μαλακά και θα παρέχουν απόλυτη άνεση στο παιδί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να προσδώσεις μία επιπλέον επισημότητα στο σύνολό του! Αν έχεις κοριτσάκι για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα λαμπερό φόρεμα σε συνδυασμό με ένα πιο casual παπούτσι που θα της παρέχει άνεση στο περπάτημα, ενώ για το αγοράκι σου, ένα σετ τιράντες στο παντελόνι του, θα κάνουν το σύνολό του πολύ πιο κομψό και γιορτινό. Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως η DPAM, διαθέτει μία ευρεία γκάμα ρούχων για παιδιά από 0 έως 14 ετών, τα οποία εξυπηρετούν απόλυτα τις καθημερινές του ανάγκες, ειδικότερα τώρα που το κρύο… ήρθε για να μείνει!

Extra tip: Ρίξε μία ματιά στα πρωτότυπα σετ από πιτζάμεςπου διαθέτει. Είναι βέβαιο πως εκεί, θα καταφέρεις να ξετρυπώσεις το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για το ανίψι, το βαφτιστήρι ή το παιδί της κολλητής σου.


Ο κατάλληλος… συνοδοιπόρος

Σε περίπτωση βέβαια που το παιδί δεν έχει το κατάλληλο ζευγάρι παπουτσιών, το οποίο θα μπορεί να το ακολουθήσει σε κάποια από τις γιορτινές συναθροίσεις που είστε καλεσμένοι μέσα στο επόμενο διάστημα, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι! Πηγαίνοντας μία βόλτα σε ένα από τα 21 φυσικά καταστήματα της DPAM, 18 Ελλάδα και τρία Κύπρο, θα έχεις την ευκαιρία συζητώντας με τους shoe experts, να ανακαλύψεις ανάμεσα από είκοσι μεγάλα brands το ζευγάρι εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις περιστάσεις και τις δραστηριότητες του παιδιού σου. Να είσαι σίγουρη πως ένα καινούργιο ζευγάρι ανατομικό ζευγάρι παπουτσιών με υψηλή ποιότητα κατασκευή, θα προετοιμάσει κατάλληλα το μικρό σου για νέες… χριστουγεννιάτικες περιπέτειες!

Κλείνοντας, να ξέρεις πως αν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου, πλέον έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις διαδικτυακά τις χριστουγεννιάτικες αγορές του μικρού σου. Μπαίνοντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της DPAM, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι χωρίς να έχεις το άγχος της επιστροφής, αφού μπορείς να το αλλάξεις σε οποιοδήποτε κοντινό φυσικό κατάστημα, καθώς και να επιστρέψεις την online παραγγελία σου, μέσα στις πρώτες τριάντα ημέρες από την ημερομηνία που την παρέλαβες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved