Η Τζένη Θεωνά φωτογραφίζεται στο βρεφικό δωμάτιο του γιου της - Τι σχολίασαν Παπουτσάκη & Νομικού

Τζένη Θεωνά: Οκτώ μήνες μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η Τζένη Θεωνά φωτογραφίζεται στο βρεφικό δωμάτιο του γιου της - Τι σχολίασαν Παπουτσάκη & Νομικού

Πριν από οκτώ μήνες η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί και έκτοτε η ζωή τους άλλαξε ριζικά.

Στις 6 Απριλίου ήρθε στον κόσμο ο μικρός τους πρίγκιπας και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«6.4 Καλώς ήρθες! Η πρώτη μέρα της καινούριας μας ζωής. Η πιο ευτυχισμένη όλων.?» είχε σχολιάσει τότε ο Δήμος Αναστασιάδης, κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, με τα like και τις ευχές για το νεογέννητο αγοράκι να πέφτουν «βροχή» από τους followers του τραγουδιστή.

Οι αναρτήσεις της Τζένης Θεωνά στο Instagram

Όλους αυτούς τους μήνες η όμορφη ηθοποιός ήταν φειδωλή στις αναρτήσεις της, αποδεικνύοντας ότι τον χρόνο της όλο τον αφιερώνει στον γιόκα της και όχι στις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις στο Instagram. Αυτό μπορεί κανείς να το αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή που θα μπει στον λογαριασμό της. Από τη μέρα που έγινε μητέρα οι φωτογραφίες με τον γιο της είναι μόνο δύο.

Η φωτογραφία στο βρεφικό δωμάτιο

Πριν μερικές ώρες πόζαρε στο βρεφικό δωμάτιο κάνοντας την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Δούκισσα Νομικού να σχολιάσουν την φωτογραφία της. Η ίδια κάτω από τη φωτογραφία έγραφε: «Ετοιμάζομαι αισίως να αποχαιρετήσω την ωραιότερη χρονιά της ζωής μου. Και το χρώμα της είναι γαλάζιο. #2019 #grateful».

Δείτε τη φωτογραφία της και τα σχόλια των φίλων της στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved