O Neville Longbottom μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος – Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα (pics)

Ο Neville Longbottom ήταν ένας από τους δημοφιλείς χαρακτήρες της επιτυχημένης ταινίας Harry Potter.

O Neville Longbottom μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος – Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα (pics)

Αφελής, αδέξιος, αθώος, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και μία τεράστια καρδιά. Με αυτά τα λόγια θα μπορούσε κάποιον να περιγράψει τον Neville Longbottom, τον συμμαθητή και φίλο του πιο διάσημου μάγου όλων των εποχών, Harry Potter.

Ο Mathew Lewis είναι ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον παραπάνω ρόλο από την πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2001 μέχρι και την τελευταία, δέκα χρόνια μετά.

Στη πρώτη ταινία ο Mathew Lewis ήταν μόλις 11 ετών, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της ταινίας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ποιος είναι ο Mathew Lewis

Ο Mathew Lewis γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1989 στο Leeds. Η υποκριτική τον κέρδισε από την πολύ μικρή του ακόμα ηλικία και πρωταγωνίστησε στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά όταν ήταν μόλις 5 ετών.

Η ταινίες Harry Potter είναι ο μεγαλύτερος σταθμός στην μέχρι τώρα καριέρα του και τον έκαναν αναγνωρίσιμο παγκοσμίως. Μετά το τέλος των γυρισμάτων και της τελευταίας ταινίας «Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2», συμμετείχε σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το «The Sweet Shop» και «The Syndicate» αντίστοιχα.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, τον Μάιο του 2018 ανακοίνωσε τον γάμο του με την Amanda Jones. Αξιοσημείωτη επίσης είναι η αγάπη του ηθοποιού για τον αριθμό 11. Όπως έχει δηλώσει, είναι το γούρι του και ένας αριθμός που έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Τον έχει κάνει τατουάζ και έχει αμέτρητες μπλούζες με το συγκεκριμένο νούμερο.

Τι κάνει σήμερα

Αρχικά, η εικόνα του Mathew Lewis σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του Nevil Longbottom που όλοι ξέρουμε. Έχει χάσει αρκετά κιλά και η σκληρή γυμναστική του έχει χαρίσει ένα καλογυμνασμένο σώμα. Επιπλέον έχει αφήσει λίγο γενάκι και η αλήθεια είναι ότι του πάει πολύ.

Η τελευταία ταινία που συμμετείχε ήταν το «Terminal» που κυκλοφόρησε το 2018. Είναι παντρεμένος με την Amanda Jones και έχουν δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: imdb.com / πηγή φωτογραφιών gallery: Instagram @mattdavelewismattdavelewis

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved