Η γιαγιά Ντόρα Μπακογιάννη στην φωταγώγηση του δέντρου της Αθήνας με την εγγονή της Ντορίτσα (pics)

Όλη η Αθήνα γιορτινή από χθες βράδυ μετά τη φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία Συντάγματος!

Η γιαγιά Ντόρα Μπακογιάννη στην φωταγώγηση του δέντρου της Αθήνας με την εγγονή της Ντορίτσα (pics)

Όλη η Αθήνα «πλημμύρισε» με φως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το έναυσμα για να φωταγωγηθεί η πόλη και το εντυπωσιακό 17 μέτρων φυσικό δέντρο που έφτασε από το Καρπενήσι και που κοσμεί την πλατεία Συντάγματος, σε μια φαντασμαγορική βραδιά με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι. Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμά τους και τις στιγμές τους», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Στην σκηνή ανέβηκαν οι Έλενα Παπαρίζου, Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, καταφέρνοντας να παρασύρουν το κοινό με τα τραγούδια τους.

Από το event δεν έλειπε ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη. Κοντά της είχε τα εγγόνια της Γιώργο και Ντόρα, παιδιά της κόρης της Αλεξίας Μπακογιάννη. O φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έχοντας στο πλευρό της το «Ντοράκι» της, όπως χαϊδευτικά φωνάζει την γλυκιά εγγονή της.

«Είμαι πολύ καλή γιαγιά, περνάω χρόνο με τα εγγόνια μου και τους κάνω όλα τα χατίρια» είχε πει πριν μερικά χρόνια σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας το πόσο καλή γιαγιά είναι!

Να σας θυμίσουμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εκτός από την Ντόρα και τον Γιώργο, έχει ακόμη 5 εγγόνια. Τον Στάθη, μικρότερο γιο της Αλεξίας και τα τέσσερα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, Δανάη, Δήμο, Ολυμπία-Αναστασία και Παύλο.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: intimenews.gr /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved