Ελληνίδα μέλλουσα μαμά ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο (pics)

Μπήκε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να μεγαλώσει η οικογένειά της.

Ελληνίδα μέλλουσα μαμά ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο (pics)

Την εγκυμοσύνη της είχε κάνει γνωστή τον Νοέμβριου του 2019 η Νάνσυ Παραδεισάνου μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

Μέχρι τότε η όμορφη 30χρονη κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη της και στις φωτογραφίες που αναρτούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φρόντιζε να καμουφλάρει επιδέξια την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το 2014 παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και το 2015 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Βασίλης. Τώρα, πέντε χρόνια μετά ο πελαργός της χτύπησε ξανά την πόρτα και ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά της. «Η εγκυμοσύνη είναι ένα ισχυρό σοκ για την ψυχολογία και το σώμα. Επιπλέον, το μωρό έχει ανάγκη τη μαμά του, οπότε, αν η μαμά του είναι έγκυος, κάπως μοιράζεται το πράγμα. Θέλω να περάσει λίγο ο καιρός και μετά βλέπουμε» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της όταν είχε ερωτηθεί αν σκέφτεται να κάνει σχετικά γρήγορα (μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού) και δεύτερο παιδί.

Τα Χριστούγεννα τη βρίσκουν έγκυο

Αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που τη βρίσκουν έγκυο και με αφορμή τις γιορτές δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με την οικογένειά της.

Swipe up για να δείτε για ποια Ελληνίδα μαμά γράφουμε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved