Οδηγός Χριστουγέννων: Τα ρουχαλάκια που θα φορέσει το παιδί αυτές τις γιορτές!

Οδηγός Χριστουγέννων: Τα ρουχαλάκια που θα φορέσει το παιδί αυτές τις γιορτές!

Τα Χριστούγεννα απέχουν μία μόλις «ανάσα» και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεν βλέπεις την ώρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου.

Για μία ακόμη χρονιά, οι προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια είναι πολλές, ενώ είναι βέβαιο πως όλο και κάποια χριστουγεννιάτικη μάζωξη θα διοργανώσεις και εσύ στο δικό σου. Ντυμένοι όλοι με τα καλά σας, θα ανταλλάξετε ευχές και αγκαλιές για το νέο έτος!

Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να φροντίσεις πέρα από τις δικές σου εμφανίσεις και για εκείνες των μικρών σου! Αν αναρωτιέσαι πώς θα τα καταφέρεις, μια βόλτα από τον απόλυτο προορισμό για τα παιδιά, δηλαδή το dpam.gr, είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου.

Συνέχισε να διαβάζεις και εμπνεύσου!

Το πανωφόρι ή μία ζεστή «αγκαλιά»

Το σημαντικότερο κομμάτι στο ντύσιμο του μικρού σου, είναι αναμφίβολα το πανωφόρι του, η «αγκαλιά» που το κρατάει ζεστό, τώρα που το κρύο γίνεται όλο και εντονότερο. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να προμηθευτείς ένα κομμάτι το οποίο θα είναι ποιοτικό και μπορεί να φορεθεί από τις πρωινές ώρες που το παιδί βρίσκεται στο σχολείο, μέχρι τις πιο βραδινές που θα είστε καλεσμένοι σε κάποιο γιορτινό τραπέζι. Για το κορίτσι μπορείς να επιλέξεις ένα μπουφάν σε αισιόδοξες αποχρώσεις όπως το φούξια, το κίτρινο ή με ένα χαρούμενο μοτίβό, όπως το φλοράλ ή το πουά. Για το μπουφάν του αγοριού σου, το καφέ, το μπλε και το γκρι, είναι οι πιο ευκολοφόρετες επιλογές

Ακόμα περισσότερη… μαγεία!

Αν θες να εμπλουτίσεις με λίγη περισσότερη μαγεία και… αστερόσκονη τις φετινές γιορτές του μικρού σου, τότε να ξέρεις πως η νέα συλλεκτική χριστουγεννιάτικη συλλογή «Happy Noel» που θα βρεις στο dpam.gr, διαθέτει όλα τα στοιχεία που ζητούσες σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές! Με ζεστά χρώματα όπως το κυπαρισσί, το λευκό και το χρυσό να κυριαρχούν πάνω σε μοντέρνα σχέδια, τούλινες φούστες, πουλόβερ, βρεφικά κολανάκια και φορέματα, να είσαι σίγουρη πως για μία ακόμη φορά, το μικρό σου θα «κλέψει» την παράσταση όπου κι αν είστε καλεσμένοι!

Extra tip: Στην ίδια συλλογή υπάρχουν αρκετά «μαγικά» κομμάτια «δύο σε ένα», τα οποία με μία μόλις κίνηση μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα δεύτερο και εντελώς διαφορετικό ρούχο.

Για χριστουγεννιάτικους περιπάτους

Το αμέσως επόμενο item στο οποίο πρέπει να δώσεις σημασία, είναι φυσικά τα παπουτσάκια του μικρού σου. Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα ζευγάρι το οποίο θα αρέσει στο παιδί και το κυριότερο, θα του επιτρέπει να είναι άνετο και να παίζει ανέμελα. Τα παπούτσια, ειδικά στα παιδιά, αποτελούν ένα εξαιρετικά κομβικό κομμάτι για τις εμφανίσεις τους, καθώς μπορούν να καθορίσουν πόσο casual ή επίσημες θα είναι. Για παράδειγμα, ακόμη και αν έχεις φορέσει στη μικρή σου ένα φουστάνι, με το κατάλληλο παπούτσι για κορίτσια μπορεί το ίδιο ρούχο να τη συνοδεύσει στο σχολείο, σε ένα παιδικό πάρτι, ακόμη και στο οικογενειακό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Casual, αθλητικά ή πιο επίσημα, να ξέρεις πως η dpam.gr διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή παιδικών παπουτσιών για αγόρια και κορίτσια με 20 μεγάλα brands τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις ηλικίες. Μάλιστα, ζητώντας τη βοήθεια των Shoe Experts που υπάρχουν σε κάθε κατάστημα, θα είσαι βέβαιη πως θα κάνεις την καταλληλότερη επιλογή για το παιδί σου.

Last but not least

Τέλος, αν εκτός από το δώρο που ζήτησε το μικρό σου από τον Άγιο Βασίλη, θέλεις να του χαρίσεις κάτι ακόμη ή αν ψάχνεις δώρο για το ανιψάκι και το βαφτιστήρι σου, να θυμάσαι πως ένα ζευγάρι άνετες, μαλακές πιτζάμες, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Μπορεί να σου φαίνεται απίθανο, όμως οι πιτζάμες είναι τα ρούχα εκείνα που τα παιδιά αγαπούν περισσότερο κι αυτό διότι τους παρέχουν την ευελιξία να κινούνται όσο πιο ελεύθερα θέλουν και μέσα σε αυτές, αισθάνονται πάντα… σαν στο σπίτι τους. Είτε ψάχνεις πιτζάμες για αγόρια είτε πιτζάμες για κορίτσια, το σίγουρο είναι πως στο dpam.gr θα ανακαλύψεις τις πιο ζεστές και γιορτινές επιλογές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved