Μια χριστουγεννιάτικη «αγκαλιά» για τα παιδιά του «ΜΗΤΕΡΑ» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΒΡΕΦΗ & ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ & ΔΩΡΑ

Μια χριστουγεννιάτικη «αγκαλιά» για τα παιδιά του «ΜΗΤΕΡΑ» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

Με συνέπεια στο κοινωνικό του έργο και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο απέναντι στα παιδιά που έχουν ανάγκη, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας στέκεται και φέτος δίπλα στα εγκαταλελειμμένα παιδάκια που δεν έχουν το «προνόμιο» της οικογένειας, συνδράμοντας στο έργο του Ιδρύματος «ΜΗΤΕΡΑ» με αποδέκτες τα παιδιά, τα οποία είναι η παρακαταθήκη για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Για 70 βρέφη και παιδιά (από 2 μηνών έως 5 ετών) που η ζεστασιά της οικογένειας αποτελεί πολυπόθητο όνειρο, το Κέντρο Βρεφών & Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» αναλαμβάνει αυτόν το ρόλο -για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα- και ο Τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αναλαμβάνει και τα φετινά Χριστούγεννα, για 17η χρονιά, να τους προσφέρει χαρά, ψυχαγωγία και… πολλά δώρα, φωτίζοντας το πρόσωπό τους με χαμόγελο.

mhtera site 1

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει φέτος τα Χριστούγεννα το κορυφαίο ΙΕΚ στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/12 και ώρα 10.30 στο «ΜΗΤΕΡΑ» (Λ. Δημοκρατίας 65, Ίλιον). Πρόκειται για μια «ζεστή» εκδήλωση που επιφυλλάσσει πολλές εκπλήξεις, happenings, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και θεατρική παράσταση από τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές του Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με έναν γεμάτο «σάκο του Άγιου Βασίλη», έχουν στόχο να φέρουν την αισιοδοξία του μηνύματος των Χριστουγέννων στις καρδιές των παιδιών που τόσο το έχουν ανάγκη και να βάλουν μικρούς και μεγάλους σε γιορτινή «τροχιά»!

Ο φετινός «σάκος του Άγιου Βασίλη» θα είναι πλούσιος με την ευγενική χορηγία των εταιρειών:

Μούγερ, ΗΡΑ (βρεφικά & παιδικά ρούχα), Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, Ersa’s Kids Stores, Chipita κ.ά.

Δώσε κι εσύ χαρά στα εγκαταλελειμμένα βρέφη και παιδιά του Ιδρύματος ΜΗΤΕΡΑ!

Μάθε πώς, στο site του ιδρύματος https://kvmhtera.gr/ ή στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
http://www.iekalfa.gr/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved