Harper Seven Beckham: Οι πιο όμορφες φωτογραφίες της κόρης του David και της Victoria Beckham (pics)

Harper Seven Beckham: Οι πιο όμορφες φωτογραφίες της κόρης του David και της Victoria Beckham (pics)

Ο David Beckham και η Victoria λατρεύουν την κόρη τους και με κάθε αφορμή δημοσιεύουν φωτογραφίες της στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Harper Seven Beckham, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, είναι η μοναδική κόρη του ζεύγους Beckham. Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου το 2011 στην κλινική Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles και έφερε τη χαρά στην οικογένειά της μιας και είναι το μόνο κορίτσι. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει όλη την προσοχή -τόσο των γονιών της όσο και των αδελφών της- στραμμένη επάνω της.

Η 8χρονη μοιάζει και στους δύο γονείς της ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της και τον μεγαλύτερο αδερφό της, Brooklyn. Αυτό άλλωστε φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι γονείς της.

Είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα, δεν την νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια, έχει αυτοπεποίθηση, λατρεύει να μαγειρεύει και να διαβάζει βιβλία.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται και μέσα από το τελευταίο post που έκανε η διάσημη μαμά της. «Δεν ήταν πολύ κοινωνική το πρωί αλλά μου αρέσει που η Harper Seven λάτρεψε το νέο της βιβλίο τόσο πολύ!» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να διαβάζει ένα βιβλίο ενώ είναι έτοιμη για το σχολείο!

Δείτε φωτογραφίες της πιο διάσημης μικρής στο Λονδίνο, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved