Lourdes Leon: Μετά από καιρό η Madonna δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της (pics)

Δείτε πώς είναι σήμερα η 23χρονη Lourdes

Lourdes Leon: Μετά από καιρό η Madonna δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της (pics)

Η Lourdes Leon εργάζεται ως μοντέλο και είναι κόρη της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας, Madonna! Ναι, ναι... της τραγουδίστριας που έβγαζε το ένα hit μετά το άλλο. Να σας θυμίσουμε το «Like a Prayer», το «Vogue», το «Like a Virgin, το «Frozen» και το «La isla Bonita».



Πριν μερικά 24ωρα η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία της κόρης της και αν μας ρωτάτε, πρόκειται για κλώνο της. Αν συγκρίνετε φωτογραφίες της Madonna από την εποχή που είχε σκούρα μαλλιά με της κόρης της Lourdes, θα δείτε πόσο ίδιες είναι.

Μάθετε περισσότερα για την κόρη της μεγάλης ντίβας

Ολόκληρο το όνομά της είναι Lourdes Maria Ciccone Leon και γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου το 1996 στο Los Angeles. Το παρατσούκλι της είναι «Lola», σπούδασε στον Πανεπιστήμιου του Michigan και πατέρας της είναι ο Carlos Leon. Ο Carlos Leon, είναι ηθοποιός, χορευτής και personal trainer διάσημων.

Η Lourdes έχει ακόμη έναν ετεροθαλή αδερφό, τον Rocco John Ritchie που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2000 και 5 υιοθετημένα αδέρφια. Τον David Banda, τον Mwale Ciccone, τον Chifundo “Mercy” James και τις Stella και Estere Ciccone, παιδιά που υιοθέτησε η Madonna από το Malawi.

H Lourdes έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα της. Μάλιστα έχει και ένα τατουάζ στα δάχτυλά της που γράφει ΜΟΜ.



To 2019 έκανε την εμφάνισή της στο Fashion Week της Νέας Υόρκης, φορώντας ρούχα της εταιρίας Gypsy Sports. Παράλληλα έχει συμμετάσχει στο μουσικό βίντεο i-D‘s A-Z και στο ντοκιμαντέρ I’m Going to Tell You a Secret and Madonna: Celebration- The Video Collection.



Δείτε τη νέα φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved