Ο E.T. επιστρέφει 37 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας με αφορμή τα Χριστούγεννα (vid)

Ο αγαπημένος εξωγήινος των παιδικών μας χρόνων επιστρέφει σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο βίντεο και συγκινεί το παγκόσμιο κοινό.

Ο E.T. επιστρέφει 37 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας με αφορμή τα Χριστούγεννα (vid)

Είναι από τις ταινίες που άφησαν εποχή. Η πρώτη προβολή έγινε το 1982 αλλά μέχρι και σήμερα, ο E.T. είναι ο πιο δημοφιλής εξωγήινος παγκοσμίως, σε μικρούς και μεγάλους. Το ταλέντο του Steven Spielberg, τα καινοτόμα για την εποχή εφέ και η ιστορία του μικρού τότε Elliott και του E.T., έκαναν την ταινία να ξεχωρίσει και να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Φέτος, 37 χρόνια μετά την κυκλοφορία της, ο E.T. επιστρέφει σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών, έμπνευση και δημιούργημα της Comcast.

Βρισκόμαστε στο 2019. Ο Elliott έχει μεγαλώσει και έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και τα πάντα έξω είναι χιονισμένα. Ο Elliott και τα δύο του παιδιά παίζουν έξω στα χιόνια και ξαφνικά, πίσω από έναν χιονάνθρωπο, ξεπροβάλει ο Ε.Τ.! Τη συνέχεια του βίντεο δεν σας την αποκαλύπτουμε γιατί πραγματικά αξίζει να τη δείτε.



Το βίντεο κυκλοφόρησε πριν από μία εβδομάδα και έχει ήδη πάνω από 11.5 εκατομμύρια views.

Στον ρόλο του Elliott είναι και πάλι ο Henry Thomas, αλλά 37 χρόνια μεγαλύτερος. Το βίντεο δημιουργήθηκε με αφορμή τα Χριστούγεννα για να δείξει τη σπουδαιότητα της επανασύνδεσης ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές. Εμείς πάντως, συγκινηθήκαμε πολύ.

Πηγή: rollingstone.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved