David Beckham: Οι νέες υπέροχες φώτο με την κόρη του Harper - Έτοιμοι να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα

Είναι ξεκάθαρο ότι η Harper και ο διάσημος μπαμπάς της λατρεύουν να κάνουν βόλτες μαζί.

David Beckham: Οι νέες υπέροχες φώτο με την κόρη του Harper - Έτοιμοι να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα

Το να περνά κανείς ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους του, είναι το καλύτερο κομμάτι των γιορτών και ο πρώην άσσος των γηπέδων David Beckham, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Η 8χρονη κόρη του Harper και ο David, πήγαν μαζί μια βόλτα στο Natural History Museum Ice Rink στο Λονδίνο το Σάββατο και ο 44χρονος μπαμπάς, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βόλτα αυτή και από το πόσο υπέροχα πέρασαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αρχίζει να μοιάζει με Χριστούγεννα!», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες του που τον δείχνουν να αγκαλιάζει την κόρη του, να τη φιλάει στο στόμα και να κάνουν πατινάζ μαζί.

Οι φωτογραφίες του μάζεψαν πάνω από 1.800.000 likes και τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά. Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνα που σχολίαζαν αρνητικά το φιλί του ποδοσφαριστή στο στόμα της κόρης του. «Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να φιλάς έτσι την κόρη σου!», έγραψε κάποιος follower.

Βέβαια, τέτοια σχόλια δεν ενοχλούν καθόλου τον David Beckham. Στο παρελθόν (δεν είναι η πρώτη φορά που φιλά την κόρη του στο στόμα) είχε δώσει την δική του απάντηση λέγοντας: «Φιλάω όλα μου τα παιδιά στο στόμα! Ίσως όχι τον Brooklyn, που είναι 18 γιατί θα του φανεί περίεργο. Αλλά έτσι μεγαλώσαμε τα παιδιά μας εγώ και η Victoria. Θέλουμε να τους δείχνουμε αγάπη και να τα προσέχουμε, να τα προστατεύουμε και να τα υποστηρίζουμε και γι’ αυτό είμαστε πολύ εκδηλωτικοί μαζί τους».

Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved