Συγκινητικό! Άγιος Βασίλης ηρεμεί 8χρονο αγοράκι που περίμενε έξι χρόνια για να τον δει (pics)

Οι φωτογραφίες και η ιστορία του μικρού Baiz Weerts κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Συγκινητικό! Άγιος Βασίλης ηρεμεί 8χρονο αγοράκι που περίμενε έξι χρόνια για να τον δει (pics)

Ο Baiz Weerts είναι ένα 6χρονο αγοράκι που από την ηλικία των δύο ετών ονειρευόταν να συναντήσει από κοντά τον Άγιο Βασίλη. Ο Baiz πάσχει από μία μορφή αυτισμού κατά την οποία ενώ όταν είναι σπίτι συμπεριφέρεται και επικοινωνεί κανονικά, όταν είναι με κόσμο κλείνεται στον εαυτό του και αδυνατεί να επικοινωνήσει με τον οποιοδήποτε.

Κάθε χρόνο, ζητούσε από τους γονείς του να τον πάνε στο Mall για να δει από κοντά τον Άγιο Βασίλη, όμως όταν έφταναν εκεί, πάγωνε και δεν μπορούσε να μπει. Πριν από μερικές εβδομάδες ζήτησε ακριβώς το ίδιο και έτσι οι γονείς του, πήραν τον 8χρονο και τη δίδυμη αδερφή του και πήγαν στο Mall. Η Layna ήθελε να φωτογραφηθεί με τον Άγιο Βασίλη και έτρεξε προς το μέρος του.

«O Baiz ήθελε πολύ να ακολουθήσει, αλλά δεν μπορούσε. Σκαρφάλωσε πάνω σε ένα καρότσι και ξέσπασε σε κλάματα», δήλωσε η μητέρα του στο today.com

Ο Άγιος Βασίλης είδε το όλο σκηνικό, σηκώθηκε από την καρέκλα του και πλησίασε το αγοράκι. Του χάιδεψε απαλά την πλάτη και του έδωσε μία καραμέλα.

«Ήξερε ακριβώς πώς να τον ηρεμήσει» είπε η μητέρα του Baiz. «Συνέχεια του έλεγε “Είσαι εντάξει φιλαράκο, όλα είναι καλά” και αυτό ήταν ό,τι χρειαζόταν ο Baiz να ακούσει εκείνη τη στιγμή. Δεν τον έχω ξαναδεί τόσο χαρούμενο».

Η μαμά του Baiz χαρακτήρισε το όλο περιστατικό «θαύμα των Χριστουγέννων»

«Το περιστατικό αυτό συνέβη την πιο κατάλληλη στιγμή. Την τελευταία εβδομάδα, ο Baiz μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο γιατί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και αυτή συνάντηση τον έκανε τόσο μα τόσο χαρούμενο».

Την ιστορία του μοιράστηκε στο Facebook η μητέρα του μικρού Baiz μαζί με κάποιες φωτογραφίες και όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγες ημέρες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραιφών: Facebook @SheilaWeidnerSeelye

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved