Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά της μέσα από τον φωτογραφικό φακό της (pics)

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφίζει τα παιδιά της!

Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά της μέσα από τον φωτογραφικό φακό της (pics)

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που δημοσιεύει με τα παιδιά της γίνονται viral. Ο λόγος απλός! Είναι φειδωλή στις αναρτήσεις που σχετίζονται με εκείνα και αυτό και μόνο κάνει τις φωτογραφίες ή τα βίντεό τους, σπάνια και μοναδικά!

Η Αναστασία, η Αριάδνη, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας μονοπωλούν το ενδιαφέρον της Κάτιας και με τον φωτογραφικό της φακό πάντα απαθανατίζει τις στιγμές της οικογενειακής τους ευτυχίας!

Παιδιά που παίζουν, που χαμογελούν και που περνούν υπέροχα δίπλα στους γονείς τους. Για τα παιδιά άλλωστε η Κάτια και ο Σάκης δεν είναι «το γνωστό μοντέλο» ή ο «πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής» αλλά η μαμά και ο μπαμπάς. Οι άνθρωποι που τα μεγαλώνουν, που τα φροντίζουν και που κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις μαζί.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι αρκετά προστατευτικοί με τα παιδιά τους και απαγορεύουν από τους φωτορεπόρτερ οποιαδήποτε «παπαρατσική» φωτογραφία που φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Φωτογραφίες των παιδιών, δείχνοντας τα προσωπάκια τους δημοσιεύουν μόνο οι ίδιοι και μόνο εκείνες μπορούν να αναπαραχθούν από τα Μέσα.

Κάθε φορά που μια τέτοια φωτογραφία κάνει την εμφάνισή της στα social media γίνεται αμέσως viral. Το ίδιο συμβαίνει και με τα βίντεο που δημοσιεύει κατά καιρούς. Να σας θυμίσουμε το βίντεο όπου η μαμά Κάτια ετοίμαζε την τούρτα για τα γενέθλια της Αναστασίας;



Δείτε στη gallery που ακολουθεί υπέροχες φωτογραφίες του Απόλλωνα, της Αριάδνης, του Αλέξανδρου και της Αναστασίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved