«Χριστούγεννα 2019» - Η πιο όμορφη αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων μόλις κυκλοφόρησε

Ένας μήνας μας χωρίζει από τα Χριστούγεννα και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

«Χριστούγεννα 2019» - Η πιο όμορφη αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων μόλις κυκλοφόρησε

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των περισσότερων και ήδη από τον Νοέμβριο μπαίνουμε σε εορταστική διάθεση και ανυπομονούμε να έρθουν οι φωτεινές, υπέροχες, ανεπανάληπτες ημέρες των Γιορτών.

Φέτος, μαζί μας γιορτάζουν και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη πρωταγωνιστούν στα τέσσερα νέα γραμματόσημα και μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, μνήμες, όμορφες εικόνες, μουσική, χαρούμενες σκέψεις και γλυκιά προσμονή.

Ο Μονόκερως, το Φλαμίνγκο, το Λάμα και ο Βραδύποδας, με πολύ ενθουσιασμό, φωνές και γέλια, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζουν δώρα, γράμματα και δέματα, ταξιδεύουν τις ευχές σε αγαπημένα πρόσωπα, όπου κι αν βρίσκονται, χαρίζουν λάμψη, χαρά, αγάπη κι αστερόσκονη σε μικρούς και μεγάλους.

Τη σχεδίαση και την προσαρμογή έχει κάνει η Ανθούλα Λύγκα και τα γραμματόσημα θα είναι διαθέσιμα από σήμερα 25 Νοεμβρίου και για έναν χρόνο, εκτός εάν εξαντληθούν νωρίτερα.

grammatoisma1

Εκτός από τα γραμματόσημα, τους νέους βοηθούς του Αϊ Βασίλη θα τους βρείτε σε εικονογραφημένους φακέλους, αριθμημένα φυλλαράκια, τευχίδια με 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα και αριθμημένα λευκώματα σειράς γραμματοσήμων.

Δείτε τα όλα στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved