Ρούλα Ρέβη: Το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα προωρότητας - «Γεννήθηκαν πολύ δυνατοί μαχητές»

Ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα ανάρτησε η Ρούλα Ρέβη στο Instagram με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας.

Ρούλα Ρέβη: Το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα προωρότητας - «Γεννήθηκαν πολύ δυνατοί μαχητές»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ρούλα Ρέβη, έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή την Ημέρα Προωρότητας, σε όλες τις μαμάδες που φέρνουν στον κόσμο μικρούς μαχητές.

Με μια φωτογραφία που δείχνει ένα μωράκι στη θερμοκοιτίδα έγραψε: «..... αν νομίζετε πως σας ξέχασα κάνετε λάθος .... σε όλους τους γονείς που σήμερα γύρω στις 2 το μεσημερι θα δουν τα μωρα τους στις εντατικές προωροτητας στέλνω όλη μου την σκέψη , τη δύναμη και τη στέλνω μαζί με τα παιδιά μου όποτε είναι ακόμα μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική .... τα παιδιά σας απλά γεννήθηκαν πολύ δυνατοί μαχητές , βιαστικοί να ερθουν να σας συναντήσουν , να αναπνεύσουν , να κλάψουν , να γελάσουν να ΖΗΣΟΥΝ . Και έτσι όπως δυνατοί δείχνετε εσεις τώρα θα έρθει η ώρα που θα σας πουν «μαμα εισαι η πιο όμορφη στον κόσμο» η μαμα μην «φοβασαι για εμενα είμαι δυνατός». Τα ακούω κάθε μέρα και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσετε και θα το ζήσετε . Και πάντα αυτήν εδώ τη μέρα να βάλετε στη ζωή σας το στολισμό για τα Χριστούγεννα σας και να είναι μαγικά , Με ΑΓΑΠΗ . Σας σκέφτομαι πάντα #προωροτητα #μερα προωροτητας».

Τον Σεπτέμβριο του 2015 η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έγιναν γονείς. Ωστόσο ο δρόμος της μητρότητας, όπως και η ίδια η φωτογράφος έχει πει πολλάκις σε συνεντεύξεις της, δεν ήταν εύκολος.

Σε ένα ποστ της στο Instagram, πριν αρκετά χρόνια είχε περιγράψει ακριβώς όλες εκείνες τις δυσκολίες: «ΜΑΝΑ..... 2 ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ,ΕΝΔΟΗΠΑΤΙΚΗ ΧΟΛΟΣΤΑΣΗ,ΖΑΧΑΡΟ, 72 ΜΕΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΗ,72 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΣΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ 30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩ.....ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΘΑΣ) ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,Ο 6 ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ,Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ,ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ,ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.ΚΑΠΟΤΕ.....ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ..... ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ???ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ .......ΜΑΝΑ»

Η Ρούλα Ρέβη όμως είχε μιλήσει για τις δυσκολίες της σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που είχε δώσει στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά: «Είχα καλή εγκυμοσύνη έως την 21η εβδομάδα, δούλευα κιόλας. Μπήκα στο νοσοκομείο για μία περίδεση τραχήλου το οποίο είναι σύνηθες και πήγα στο νοσοκομείο γ' αυτό… Μπήκα ευτυχώς προληπτικά στο νοσοκομείο μόνη μου γιατί ο Απόστολος έλειπε στην Κύπρο. Εκεί άρχισε η περιπέτεια. Έτυχε κάτι άλλο, έπαθα μετά αποκόλληση πλακούντα για καλή μου τύχη ήμουν στο νοσοκομείο… Το έπαθα στον ύπνο μου, μετά έφυγα πήγα στο σπίτι… και το βράδυ το ξανάπαθα στο σπίτι, γύρισα στο νοσοκομείο και δεν έφυγα ποτέ… Μετά την πρώτη φορά, είπα «τελειώσαμε» είναι σοκαριστικό να βλέπεις αίμα, ένα κομμάτι του πλακούντα σου να φεύγει, ναι φοβήθηκα ότι θα έχανα τα παιδιά. Ναι για λίγες μέρες ήμουν σίγουρη ότι θα τα έχανα. Έπαθα πανικό. Μαύρισε όλο μπροστά μου, δεν ήμουν θετική, δεν περίμενα να πάθω κάτι τέτοιο… και μετά έπαθα πολλά, μεταγγίστηκα, έπαθα λοίμωξη, έπαθα κάτι με το συκώτι μου από τις ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός, ξυνόμουν σε όλο μου το σώμα έτρεχε αίμα, έπαθα πάρα πολλά πράγματα… Απλώς μετά το επέμενα όλα. Ήταν δύσκολα. Το ένα ερχόταν μετά το άλλο…και μετά από ένα σημείο ήταν τέτοια η απογοήτευσή μου που έλεγα τι άλλο…ποτέ δεν σκέφτηκα εμένα, τα παιδιά μου σκεφτόμουν… Όταν πρωτομπήκα στο νοσοκομείο, του τηλεφώνησα του Απόστολου που ήταν στην Κύπρο και ούρλιαζα και ήρθε στις πέντε το πρωί, πήρε μία πτήση και ήρθε, ήταν συνέχεια μαζι μου, αλλά είχε και τα γυρίσματα με το Μπρούσκο, δεν έβγαινα από το δωμάτιο στο νοσοκομείο και δεν ήθελα κανείς να το ξέρει… δεν ήθελα να κάνω κουβέντα!».

Δείτε φωτογραφίες των παιδιών της από τότε που ήταν μωρά, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved